[]

neydi bu çizgi film?

satın al-seyret-sakla döneminde videodan seyrettiğimi hatırlıyorum, ama hafızam yalan söylüyor da olabilir. zannedersem uzun metrajlı bir çizgi filmdi. anime de olabilir. aklımda kalan birkaç ayrıntı, bir uzay gemisi, içinde baba ve oğlu, bir de android robot... hatta bu robot da kadın formundaydı ve bir çatışma anında aküsünün mü, güç kaynağının mı ne değiştirilmesi gerekiyordu. şansa bakın ki bu da tam götüne karşılık gelen noktada bulunuyormuş. arkadaş aklımda kalan şeye bak. neyse belki olayın aydınlatılmasında yardımcı olabilir.




 
jetgiller mi desem ne desem...


  • kisa bisey olsun istemistim  (19.05.14 00:42:44) 
jetgiller demeyiniz.

baba sakallı olabilir evet. ulysses 31 mi yoksa?
  • sanat guresi  (19.05.14 01:15:20) 
eğer kasetten izlediysem o değildir diye düşünmüştüm. ama dediğim gibi hayli ufaktım. bir ara indireyim de bakayım bölümlerine.


  • sanat guresi  (19.05.14 19:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.