[]

kredi kartı seçimi

merhabalar

iş bankası "işte öğrenci" kredi kartımın süresi dolmak üzere. yenilemeyi düşünmüyorum. sadece uçak bileti ve internet üzerinden alışveriş yapmak amacıyla yeni bir banka arayışındayım. ne olursa olsun salak salak ücretler almayan bir banka arıyorum. önerileriniz neler?

teşekkürler

 
is bankasi maximum karti 2008 den beri kullaniyorum. ekstradan tek binucret odemedim. ustelik muze kart olarak kullanilabiliyor. bi cok yerde de taksit avantaji var yani ben kendim kullaniyorum memnunum.


  • ergenpezeveng  (18.05.14 23:43:13) 
işbankasıyla sen inatlaşmassan o da senle inatlaşmaz.
işbank +1

  • hoot  (18.05.14 23:58:47) 
yapı kredi adios.

yıllık ücreti biraz boru gibidir ama en avantajlı kart tartışmasız bu.
  • bira sisesi kapagi  (19.05.14 00:01:11) 
işbankası iyidir, devam.


  • nuisance  (19.05.14 00:06:46) 
yıllık harcaman 2500-3000 civarıysa zaten aradığın zaman işletim ücreti gibi kesintilerin geri ödemesini anında yapıyor. şimdiye kadar hiç sıkıntım olmadı. aham hesap kartları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama.

haaa bu arada üniden mezun olurken öğrenci kimliğimi kaybettim de ve gazete ilanı falan ver. üni kimliğini okula sakın geri verme... bankalar ücret keserse öğrenci kimliğini göster fotokopisini ver orada .yine geri ödemesini yapıyorlar :D
  • janavarorion  (19.05.14 00:13:17 ~ 00:13:57) 
Benim yapıkredi playcard'la 2. Yılım doluyor henüz bir kesinti.olmadı. sanal kart online işlem taksit avantajı falan epey memnunum.


  • materyalist imam  (19.05.14 01:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.