[]

ıtunes müzik arşivi

ıtunes'te müzik arşivim vardı fakat bilgisayarıma format attığım için arşivde gitti,şimdi yeni müzikler atmak istiyorum fakat ıphone daki müzikleri silecek.
eski arşivimi nasıl geri alabilirim,telefondaki müzikleri ıtunes e geri yükleme imkanım var mıdır?



 
bununla ilgili çok ara program var. onları deneyin bence. ben kullanmadğımdan şudur diyemiyorum. epılcılar yazar.


  • ben smyrna  (18.05.14 14:01:53) 
(bkz: itools) yenilerini atarken sorun yaşamazsınız.


  • iste o kavunici balik  (18.05.14 14:39:25) 
itools cok iyidir ama kullanmak icin itunes yüklü olmalidir, itunesa girin ya da telefondan bilgisaya baglayinca otomatik eszamanlamayi kaldirin, telefonu baglayip sifreyi girin tus kilidindeki. itoolsla önce garantilemek icin tüm arsivinizi bilgisayara kaydedin. sonra sarki ekleyebilir ya da bu cektiginiz arsivi itunesa ekleyerek geri düzenleyebilirsiniz. tek konu itunesa eklerken hangi dosya yolundaysa (belgelerim masaüstü vs.) ekledikten sonra kütüphaneye, degistirdiginiz zaman dosyalari geri bulamamasi. o yüzden önce düzenleyip sonra itunesa ekleyin.

www.downloadsource.net

sol framede media, sol üstte select all, export to -> dosya lokasyonu. arsiv indirildi.
  • wiillii  (18.05.14 15:01:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.