[]

son 2-3 yıl içinde çıkmış oyun tavsiyesi ?

en son max payne 3 ü yarıda bıraktım. çok ekşın geldi bana. şuan durmadan hearthstone oynuyorum. bıktım desem yeridir. şöyle her türden(indie, strateji vs) farketmeksizin çıkış tarihi çokda eski olmayan, güncel oyunlar önerebilir misiniz ?




 
Dostum ben aklıma gelenleri sıralayayım elimden geldiğince. oynayıpta harbiden sağlam dediklerimi yazacağım için rahat olsun ;)

Bioshock İnfinity
Borderlands 1 ve 2
Singularity
STALKER serisi (Aslında üçoyun gibi gözüksede tam birseri değil bir oyun ve dlc gibi ama dlcler full oyunn sayılır)
Call of Juarez Gunslinger (Western solumak için ideal jesse james kafaları falan ama inanılmaz büyüleyici değil)
Far Cry 3
Metro 2033 ve Metro: Last Light
Dead Space 1,2 belki 3 (sadece seriyi tamamlamak için)
Elder Scroll Skyrim (baya uzun orta dünya vari sevdan varsa katlanmaya değer)
Grid 2 (Collin Mcrallyden bu yana en iyi araba yarışı oyunu; yarış dediğime bakma sen fenaa)

şimdilik benden bu kadar : ) İyi oyunlar bro
  • haruspexlx  (18.05.14 11:25:40) 
Ha birde platform oyunları dersen ekşşını az zekası bol şunları dene:

Braid
Mark of the Ninja
Limbo
Trine 1 ve 2

aaaa bombayı unuttum point and click tarzı hikaye oyunu Walking dead oynayabilirsin. Teltale games'in yapımı olan dizi gibi bölüm bölüm oyunuyorsun şuan ikinci sezon 3.bölüm gelmek üzere. ağır dramdır söyleyeyim.
  • haruspexlx  (18.05.14 11:28:02) 
Deus Ex
Chivalry

19 mayıs'a kadar indirimde kaçırma derim.
  • Celestial  (18.05.14 11:32:47) 
Dont starve guzel vakit gecirtiyor oneririm. 144mb gibi birsey korkma indir


  • sos fistik olsun mu  (18.05.14 13:07:13) 
The Walking Dead


  • toua tokuchi  (18.05.14 13:08:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.