[]

insanlar neden böyle

gece gece yine sinirlendim. bi çocukla 6 yıldır tanıyoruz birbirimizi. ortak aldığımız bi dersin ödevi var. bu geceyeydi ödev dedim gönder 2 soru yapamadım ondan aliyim tamam dedi ödevin süresinin bitmesine yarım saat kalana kadar bekledim göndermedi kendim bi şeyler karalayıp yükledim. bu adam başka bir ortak derste hemen hemen bütün ödevleri benden almış bi insan. ben olsam utanırım yerin dibine girerim aq bu gelmiş sırıta sırıta ya böyle oldu şöyle oldu diyor. yemin ederim iyi niyetimi sikiyim. bir dönem ödev gönderdim bir kere işimiz düştü onda da pişkin pişkin yollamadım falan filan diyor. bi insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir lan anlayamıyorum?




 
cok ayip etmis. direkt silerdim.


  • she was my baby  (18.05.14 02:22:28) 
aynen ''bir dönem ödev gönderdim bir kere işimiz düştü onda da yollamadın.'' de. hiç sakınma lafını.

Bir daha da ödev gönderme
  • kaymaktutmayansicaksut  (18.05.14 02:24:56) 
ben olsam ilişkimi keserim. bir derinliği, vefası olmayan, hayır gelmez dümdüz bir embesilin tekiymiş çünkü....

benzeri bana oldu, sildim gerizekalıyı...
  • kisa bisey olsun istemistim  (18.05.14 02:28:35 ~ 02:29:29) 
suratına söyle ne yavşak adamsın lan diye ve asla iyi niyetli olmaktan bu tür yavşaklardan dolayı vazgeçme.


  • in search we trust  (18.05.14 02:29:08) 
tam olarak; (bkz: amlarına koyayım onların çok ayıp ediyorlar)

shift+del, enter! geri dönüşümsüz.
  • papillon7  (18.05.14 02:30:20) 
iyi niyetini sik. benzer durumları o kadar çok yaşıyorum ki bana çok normal geldi yazdığın. gördüğün zaman ana avrat düz git istersen. hak ediyorlar çünkü. ama bil ki hiç bir boka yaramayacak. utanma arlanma yok insanlarda.


  • nodrap  (18.05.14 02:32:28) 
bir şey yapma olduğu gibi devam et, bir gün tekrar bir şey istediğinde aynı şeyi ona yap götünde patlasın. bir dahada yardım etme.


  • fransızkalanadam  (18.05.14 03:25:15) 
vardır bir sebebi ben mesela asla ödevimi göndermem isteyene de birazdan yapayım atarım der geçiştiririm peki neden biliyor musun? pek yakın arkdaşım haftanın 5 günü 10 bazen 15 saat yan yana geçirdiğim arkadaşım hocanın kontrol ettiğini bile bile benim ödevimin aynısını gönderdi ve onun yüzünde 4 gün gece günduz uğraştığım ödevim kabul edilmedi. birde pişkin pişkin ben böyle olacağını bilmiyordum hiç aklıma gelmedi diye özür diledi.

edit: ben kimseden ödev almıyorum ama bu olaydan önce alıp inceleyip değiştirip yoluyordum.
  • kuzey li  (18.05.14 04:33:46 ~ 04:40:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.