[]

Led'de mkv

Büyük hevesle mkv film indirdim ama led tv'de izlemeye kalktığımda ses gelmedi. Şimdi bi program indirdim yaklaşık 5 gblık filmi mkv'den mp4'e dönüştürmeye çalışıyorum bilgisayarda. İşe yarar mı? İzlemenin başka yolu var mı?




 
yarar


  • jamswety  (18.05.14 01:18:00) 
hiç uğraşma. pc'yi tv ye bağla, çözünürlüğünü full hd ye ayarla. rahat rahat izle. bir heves her özellikli smart tv aldım. şimdi smart tv'nin tuşunu unuttum, tv ye nereden usb bağlandığını da.


  • kutukcu  (18.05.14 02:13:33) 
mp4 formatı da aynı ses formatını içeriyorsa gene ses gelmeyebilir. tam hatırlamıyorum ama lg bazı modellerde dts ses formatı ile ilgili sıkıntı olabiliyordu. tvnin desteklediği formatta sesle videoyu ayırıp yeniden ripleme süreci film zevkinin içine etmek için yeterli işkence.
en temizi pcyi tv ye bağlayıp izlemek.

  • muslum tangoze  (18.05.14 03:36:11 ~ 03:36:31) 
denetim masasındaki sesten hdmi' ı varsayılan yaptın mı ? sorun sadece mkv dosyaların sesinde mi ?


  • vadrigar  (18.05.14 04:31:32) 
Televizyon dts çözmüyor olabilir gibi geldi.


  • sutlu nescafe  (18.05.14 07:56:12) 
benim netbook var o da 1080p filmi kaldırmıyor. bir de netbook tv'ye nasıl bağlanır? tv lg.


  • electra kompleksi  (18.05.14 13:14:19) 
Hdmi kablosuyla baglanır bis.bitenekadar.net
hdmi girişi: img530.imageshack.us
hdmi yoksa bilgisayarda vga ile baglarsın: www.uydutvhaber.net
Bunlar tvnin arkasında oluyor. Ayrıca lg'nin sitesinde tv modelinin guncellemelerine bir bak. Bizimkinde (philips) altyazı destegi yoktu mesela, sonradan driver paketi cıkardılar, yukledim oyle geldi.
Media playerlar aklında olsun yine de.
  • buhebu  (18.05.14 16:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.