[]

amazon kindle pw ile cloud kullanımı

merhaba millet, sorudan yeterince anlaşıldı mı bilmiyorum. beni elimdeki kitapları cloud a yüklemek ve lazım olunca idirip okumak istiyorum. eski kindle'ım da bulunan kitaplar bu cloud a bir şekilde aktarılmış ve ben yenisine geliince baktım heps duruyor, okuyacaklarımı indirdim okumayacaklarım cloud da bekliyor. nsıl yaparız bunu?
bilgisayara amazon cloud kurdum kitapalrı attım olmadı. tarayıcıdan attım olmadı. kindle da gözüksün istiyorum.

teşekkürler.

 
calibre progrmaı ile kütüphanenizdeki kitapları, kindle e-posta adresinize gönderdiğiniz zaman
amazon içindeki personal documents kısmına alıyor
yani cloud'a
ondan sonra internet bağlantısı ile buradan dokümanı cihazınıza indirebiliyorsunuz
send to kindle programını da kullanabilirsiniz
  • seytan ayrintida gizlidir  (20.05.14 11:40:02) 
şimdi buradaki kitaplar cihazın içine otomatik iniyor. diyorum ki inmesin cloud da beklesin? bunu nasıl yaparız?


  • hoot  (21.05.14 09:35:49) 
normalde siz kindle üzerinden sync and check items demediğiniz sürece cihaza indirmemesi lazım ama bilemedim şimdi


  • seytan ayrintida gizlidir  (29.05.14 15:57:51) 
galiba ben o dediğinizi yaptığım için geliyor.


  • hoot  (30.05.14 23:50:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.