[]

HTC one servis

sevgili duyuru sakinleri,

htc one'ın acılmayan(en azından kullanıcı tarafından) kasası sebebiyle serviste cizik, yamulma, kanırtma gibi problemler olduğunu işittim.

var mıdır acaba one'ını servise veren, veya bir yakını vermişse bilgisi olan? problem yaşanmış mı acaba bu acıdan. tedirginim, cizik gelmesinden.

teşekkürler.

 
ben verdim.. pembe kamera sorunu nedeniyle.. kasamda çizik falan yoktu ama beats yazısı silinmişti biraz.. servisten döndüğünde kasa tamamen değişmişti ve herşey 4 4'lüktü.. içiniz rahat olsun verin gitsin..


  • asabi  (18.05.14 01:15:20) 
fotoğrafını çek vermeden önce, sonra çizik gelirse kanıt bulunsun elinde. hatta servisde cihaz teslim alındı diye kağıt imzalıyorsun ya, onun üstünde çek.

bir arkadaşımın bir kaç sene evvel htc cihazı teleservice tarafından çiziklerle geri döndüğünde fotoğrafları gösterip, özür için üst model cihazla evine dönmüştü
  • utkucbkc  (18.05.14 01:50:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.