[]

Hay sçayım Londra'nıza!

Öncelikle İtalya'da uzun süre kalmış, tuvalette bideye alışmış adamım. Şimdi Londra'dayım. Oda kiralamk için, paylaşımlı evlere bakıyorum. Hücre gibi ufacık odaları geçtim, bu tuvaletler ne a.q. Tuvalette sadece klozet var, başka bir şey yok, bideyi, taharet musluğunu da geçtim, bi musluk koy o.ç. Bu mallar götü boklu tuvaletten çıkıp, ellerini de banyodaki muslukta mı yıkıyor. Yoksa ben mi hep boktan evlere denk geliyorum?




 
ben lisede fransa'da bi kadının yanında kalmıştım, onda da dediğiniz gibiydi. evi iki katlıydı, alt katta sadece klozet vardı, üst katta da lavabo + duş.

yani ya mutfakta yıkıyordu ellerini tuvaletten sonra, ya da.. :(
  • i was me but now he s gone  (18.05.14 00:36:24) 
rusya'da da taharet musluğu yok ve küvet ile el yıkama yerinin musluğu aynı. o güzelim kızlar taharet musluksuz....


  • Wilhelm  (18.05.14 02:02:05) 
haci guzel kizlar sicmiyor, o yuzden rahat olabilirsin.

dezenfekten falan al, alternatif olarak?
  • she was my baby  (18.05.14 02:14:34) 
türk erkeğinin taharet musluğu ile imtihanı ahahah

tr deyken bir gün arka masamda bir grup erkek oturuyordu. sohbetlerine isteyerek kulak misafiri olmuştum. rusya tatilinden yeni gelmişer. ruslarla evlenen türk erkkeler hakkında konuşuyorlardı. en son" yok abii, müslümanlığı vs. çoktan geçtim. taharet almıyorlar" diyerek noktayı koymuştu bir tanesi ve ruslarla evlenilmeyeceğine karar vermişlerdi.

neyse amerika o kadar pis değil. pis de, lavabo falan oluyo hemen klozetin yanında. amerikalıların pisliği yere tükürme ve ayakkabı ile eve girme kaynaklı sadece.

sana geçmiş olsun. ıslak mendil bulundur klozetin yanında.
  • sumuklu asilzade  (18.05.14 02:22:30 ~ 02:22:57) 
Sıçayım londranıza derken :) bebekler gibi ıslak mendil usulü o zaman


  • ehti  (18.05.14 02:59:19) 
islak mendil deyince aklima geldi, islak tuvalet kagitlari var. onlara bi bak. tr'dekinin ismi hobs muydu hops muydu. oyle bisi. orda da vardir.

edit: heh buldum, ufak ama olsun www.sapro.com.tr
  • she was my baby  (18.05.14 03:10:12 ~ 03:11:21) 
baby wipes kullan kanka halen londradaysan. bence hem taharatten hem de kuru tuvalet kagidindan daha kullanisli. kokulu da olabilirsin gotun guzel kokar.


  • baldur2  (02.05.18 15:22:41) 
islak mendilin zarari nedir? yuzlerce milyon insan kullaniyor da o yuzden sordum.


  • robokot  (02.05.18 15:42:01) 
kendi islatsa?


  • baldur2  (02.05.18 15:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.