[]

ödevime yardımcı bir bilgisayar programı tavsiyesi

bir final projem var. 5 kişi bir dergi çıkaracağız. yazılarımız, resimlerimiz tamam ama ben hangi program ile bunları dergi haline getirebilirim? işte kapak tasarımı, sayfa tasarımı gibi. çok orijinal işler yapabileceğimden değil de, dergiye cidden benzesin istiyorum. internetten indirebileceğim bir programa ihtiyacım var üstelik bilgisayar cahiliyim kolay anlaşılabilir olsun.
program önereceklere sonrasında bol bol danışacağım muhtemelen. "bu nasıl oluyor?" , "şunu nasıl yapacağım?" gibi.
çok teşekkür ederim şimdiden.
tikler sabaha kalacak, iyi geceler diliyorum.

 
indesing bu işe yarıyor bldiğim kadarıyla. Ama bana bişi sorma programı kullanmadım :)


  • Godless  (17.05.14 23:48:47) 
  • redlabel  (17.05.14 23:50:51 ~ 23:51:24) 
Godless, indesing değil indesign o programın adı.
ben olsam illustrator kullanırdım bu iş için.
bedava indirmek istiyorsan da açık kaynak vektörel çizim programı "inkscape" kullanabilirsiniz.
  • safepassage  (17.05.14 23:52:23) 
indesign ile filan yapamazsınız. yani bilgisayar cahiliyim diyen bir kişi onu öğrenip de tasarım haline sokamaz iki günde.
ben microsoft office ile gelen bişi vardı unuttum adını... publisher olması lazım. onu öneriyoum.. şablon üzerinden gidersiniz.

  • ben smyrna  (18.05.14 00:25:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.