[]

kpss sorunu

Arkadaşlar, ben kpss'ye kayıt yaptırırken ordaki sivrizekalı bir memur tutturdu diploma notun gerekli yoksa olmaz diye, ben de salladım bişey. Neyse kontrol ettim çok farklı değilmiş aslında ama düşük söylemişim. Okuldan transkript falan da alamıyorum düzelttirmek için çünkü şu an başka şehirdeyim. Bir sorun çıkarır mı acaba?




 
Diploma notunu beyan etme zorunluluğu yok. Bizzat kpss başvuru klavuzunda yazıyor. Boş bırakılabiliyor. Sistem kabul ediyor.


  • saruwatari  (17.05.14 15:07:37) 
Hocam işte adam zorlayınca ben de attım bişey. Sistemde o gözüküyor şimdi.


  • cy7  (17.05.14 15:08:51) 
Kılavuzdan alınmış görüntüden de anlaşılacağı üzere zorunlu bir alan değil. i60.tinypic.com

Benimki de beyan etmem konusunda baya zorlamıştı. Hatta transkript getirmen zorunlu demişti. Kılavuzun ilgili sayfasını göstererek kendisini ikna ettim.

Sizin durumunuzun bir soun teşkil edeceğini zannetmiyorum.
  • saruwatari  (17.05.14 15:17:45) 
@saruwatari, hocam ösym de aman çok önemli değil falan dedi ama güvenemiyor ki insan bunlara


  • cy7  (17.05.14 15:20:47) 
diploma notu kısmı boş bende de, sorun olmaz demişti görevli. ama bir arkadaş da sizin gibi yanlış bilgi vermiş, dilekçe yazmıştı. sanırım 25'ine kadar süre varmış. telefon açıp bilgi alınıyor.


  • strangerinhere  (17.05.14 16:32:33) 
hocam telefon açıp bilgi aldım da işte elimde belge yok şu an, sorun orda


  • cy7  (18.05.14 05:04:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.