[]

Yaratıcı Düğün Davetiyesi Örnekleri?

Kankam evleniyor. Ama düğün davetiyesine düzgün bi çözüm üretemiyoruz. Var mıdır güzel örnekler? Yazılanlar, tasarlananlar falan?




 
www.etsy.com

burda böyle çok değişik fikirler falan yok ama çok estetik şeyler var.
  • aggromela  (10.06.09 13:09:58) 
benim en son gördüğüm ve hoşuma giden davetiye şöyle

üzerine bir damat, bir de gelin resmi basmışlar ama dikine iki çizgi çek iki resmin ortasından, sadece sol taraflarını koy. daha sonra bu yarım resimleri çizgilerden kesip sağ tarafa katlamışlar. böylelikle resim tamamlanmış. bir de aynı teknikle kalp koymuşlar.
  • co2s2  (10.06.09 13:28:56) 
geçen sene önerdiydik birilerine, orda da yazıyor olmalı; konser bileti şeklinde davetiye demekteyim.


  • pyro clustic flow  (10.06.09 13:55:53) 
bir arkadaşım gazete kupürü şeklinde yapmıştı. davetiyenin en üstünde hürriyet gazetesi temasında mürüvvet yazıyor gazete ismi hesabı. altında manşet "x ve y evleniyor" şeklinde. mnşetin altında yine büyük punto bir yazı, birlikteliğin kısa özeti tadında bir cümlelik. altında çiftin fotoğrafı ve fotoğraf yanında da haber metni. artık ne yazarsanız.


  • kibritsuyu  (10.06.09 14:13:25 ~ 14:16:28) 
ilaç kutusu şeklinde yapan vardı.


  • fiddlerontheroof  (10.06.09 14:34:47) 
Biraz fikir verir belki:
images.google.co.uk

  • 386 dx  (10.06.09 16:41:25 ~ 16:41:39) 
kendi fotoflarından oluşan (yüzlerce küçük küçük fotolar) bir davetiye yapmasınlar, ben yapıcam onu. film şeridi gibi bir davetiye de yapmasınlar. onu da ben yapıcam.


  • bitter cikolata  (10.06.09 17:04:45) 
grafik tasarımcı bir arkadaşım comic book/süper kahramanlar gibi bir davetiye yapmıştı - işte küçük bir dergi gibi, kapakta kendi ve eşinin süperkahraman çizimleri, uçuyolar filan, kapağı açınca içinde yepyeni maceralara açılıyoruz gibi bişi yazmışlardı. benim çok hoşuma gitmişti, ama 11 yıl önce olduğundan tam hatırlayamadım yuh bana.


  • zkurmus  (10.06.09 18:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.