[]

İzmir taşınma

Emekli memur halam ve eşi izmirden ev alacaklar, soyak siesta dan bakıyorlar.. Bileniniz var mı?
İzmir de ev alacak olsanız nereyi tercih edersiniz, 120-180 bin arası fiyata? soyak evleri güzel midir, gugıla da yazdım ama soyak I'n satışa çıkardığı evleri bulamadım?



 
soyak siesta bildiğin saçma sapan bir yerde hatta toplu taşıma nasıl onu bile bilmiyorum bir süre soyak mavişehir evlerinde oturdum evler evet güzel ama saçma sapan kendi içlerinde kuraları v.s. var beni çok germişti açıkçası.

karşıyaka-bostanlı bölgesini tercih ederim ben ama o fiyatlara düzgün ev bulmak bu bölgede zor yani 140bine ev alıp içini kendileri yaptırmaları gerek tabi bu binanın eski olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
  • exodia  (16.05.14 23:26:17) 
gelsinler göztepe'ye yerleşsinler bence.


  • illegalstar  (16.05.14 23:35:10) 
120 ye zor ama 180'e karşıyaka çarşı... hatay göztepe filan ve bostanlı demirtepe tarafında bulunur.


  • ben smyrna  (16.05.14 23:38:49) 
120-180 arası ev güzel semtlerde çok zor. Hatayın biraz daha üstüne çıkıp Yeşilyurttan bakılabilir. Buca/Şirinyer den bakılabilir. Tabii ulaşım sorunları yoksa Şehir merkezinden uzaklaşıp çok daha güzel evler de bulabilirler.


  • alaimisema  (17.05.14 09:15:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.