[]

soma sonrası tatile çıkacak olmak

aylardır 4 gözle yıllık iznimi bekliyordum. bu tatil için hevesli ve sevinçliydim; ama soma'dan sonra tüm hevesim, şevkim, beklentim öldü. dolu odaları, yatakları, sofraları bir kişi eksilen yüzlerce fukara ailenin yaşadığı yıkım'ı düşününce çok kötü oluyorum. hevesi geri kazanmamak için kendimi de tutuyorum, yas tutanlara ayıp olur diye. ne yapmalı? bi yol gösterin.




 
bence biraz bekle kendini iyi hissedene kadar. hem kendine hem de acı çekenlere saygısızlık olmamış olur. aksini yaparsan da olmaz belki ama hep aklına gelip keyfini kaçırabilir. kafan rahat olmalısın tatilde.


  • himmet dayi  (16.05.14 23:22:30) 
vicdan rahatlatmamizi mi bekliyorsun? icinden ne geliyorsa onu yap.


  • Golgi  (16.05.14 23:23:43) 
Tatil parasını yardıma bağışla. İlla ki soma olmasına gerek yok. Unutulmuş yardım kampanyaları var.


  • orhan tv  (16.05.14 23:25:35) 
Hepimiz cok cok uzulduk ama hayat devam ediyor, her gun binlerce insan zaten oluyor ama biz hic farkinda olmadan tatilimizi, eglencemizi yapiyoruz. Su olayda vicdan azabi duymasi gereken bir kisi var oda siz degilsiniz. Bence yapin tatilinizi keyfinizce


  • cometome  (16.05.14 23:26:17) 
yapacak bişi yok. yap tatilini.


  • ben smyrna  (16.05.14 23:39:43) 
@orhan tv +1


  • kumlupara  (16.05.14 23:41:52) 
tatil yaparak ya da herhangi bir sekilde hayata devam etmek kimseye saygisizlik degil bence, vicdaninin rahat olmamasi gereken bir durumda degilsin. ama kendi kafan rahat degilken, icin sizlarken tatil falan yalan olabilir tabi. ha belki kafan dagilir, daha iyi hissedersin bilmiyorum. ben olsam ertelerdim sanirim. elim bosaldigi anda kulagimda cigliklar yankilanmaya basliyor cunku. nasil iyi hissedeceksen oyle yap.


  • mayaa  (17.05.14 00:25:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.