[]

Çiğ et yemek..

Ciddi bir problem midir bu? Yoksa midesi kaldırıyorsa yesin bize ne midir?

Erkek kardeşim çocukken karınca sinek falan yerdi yakaladıkça, yaprak papatya yemişliği de var ama konu o değil..
Yıllar geçti düzelme yok, çiğ balık yiyor mesela, pişmemiş ciğer yiyor..
Ben bir kere az pişmiş döner yedim akşama kadar tuvaletten çıkamadım bu tür yan etkisi de yok üzerinde..

Normal mi bu?

Teşekkürler..

 
yer de bi tanesine denk gelir sikinti ceker. yapmasin. biz tadi daha iyi oluyor diye yapmanin disinda bakterileri oldurdugu icin de pisiriyoruz eti.


  • bohr atom modeli  (16.05.14 19:31:48 ~ 19:32:12) 
Demir eksikliği var doktora gitmişti, ondanmış demek, bu konuyla ilgili de yapsınlar bir şey o zaman, şans yok bizde kimseye bir şey olmaz da gelir bunu bulur..


  • mutekebbir  (16.05.14 19:41:09) 
çiğ et bakteri yuvasıdır. mutlaka bir zararı olacaktır.


  • himmet dayi  (16.05.14 19:52:20) 
sırf çiğ ile besleniyorsa sıkıntı ama bende yerim arada çiğ protein çok sıkıntı değil. sadece aldığınız yere dikkat edin direk öyle bakterili mikroplu değil sandığınızın aksine.

hatta çiğ yenilen et yemekleri bile var, iyi yapılırsa güzeldir
  • GibsonRulesv2  (16.05.14 19:55:49) 
fransızlar ve japonlar hep 20'sinde ölüyorlar zaten... çiğ et yenmesinin zararını abartıyorlar. bakteri tenya vs var elbet riski ama süt ve yogurdun bozuk olup da mide bozması kadar...


  • 507  (16.05.14 21:10:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.