[]

staj başvurusuna geri dönüş

merhabalar,

nisanın sonlarına doğru staj için bir şirketin yazılı ve sözlü mülakatlarına girdim.
sözlü mülakatı yaptıktan sonra oldukça olumlu bir hava vardı, biz mayıs ortasına kadar size haber vermiş oluruz dediler.
16 mayıs oldu, tık yok. ik'cı kadın (aynı zamanda mülakatı yapan ve mülakatlar öncesi de mailleşmiştim kendisiyle) bana en son kartını da verdi, sorum olursa diye.
şimdi ben bir mail atsam mı, sonuçlar ne oldu diye? ters tepmesinden falan korkuyorum. belki de çok kuruntuluyum...

ne yapayım arkadaşlar? :/

 
bi mail at. süreç hakkında bilgi almak istemende bence sıkıntı yok. ama bu obsesif eleyeyim diyen ik.cılar da varmış. biraz daha bekleyebilirsin aslında mayıs sonuna kadar.


  • merena  (16.05.14 10:37:49) 
Kibar bir şekilde mail atmanda bir sakınca olmaz. Ben hep öyle yaptım. Biz de insanız ona göre plan program, alternatif staj bulma vs. durumları var, o yüzden garip karşılamazlar.


  • patiska  (16.05.14 11:07:06) 
Mutlaka şunu oku: www.banaisbul.com


  • aradaki uzaklik  (25.05.14 21:32:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.