[]

terli tişört

sırtı terden ıslak tişört mü daha kötüdür, tişört içine atlet giymek mi?
mekan spor salonu bu arada.



 
atlet daha iyidir. tişörtte ter hem çok kötü görünür hem de sağlıksız.


  • cari kacik  (16.05.14 09:59:43) 
görüntüyü düşünürken götü başı dağıtmak var işin sonunda, sen spor salonuna havlun ile git, makinelerin arasında terini kurula. Dechatlon da vs. güzel mikrofiber az yer tutan havlular var.

tabi spor çıkışı da aynı kıyafetler ile kalma.
  • cursor  (16.05.14 10:03:46) 
teri dışarı atacak kaliteli bir şeyler giysen? terden ıslanıp o görüntüyü hiç oluşturmasan?
adidas climacool
adidas climalite
nike drifit
under armour heatgear

spor için özel olarak geliştirilmiş bu ürünler boşuna değil.
bu arada senin sorunun cevabını da vereyim, tişört içine atlet iğrenç, terli tişört kötü.
  • ucan spagetticanavari  (16.05.14 10:04:51 ~ 10:07:46) 
spor kıyafetleri de bir yere kadar, sonuçta maratona ya da maça çıkıp da terini kurulamak gibi bir şansının olmadığı bir ortam yok. spor salonunda olacaksın sonuçta. ne giyersen giy, mümkün olduğu kadar üzerinde ıslak bir şeyin kalmasını engelle.

Hem kendin için, hem de seninle birlikte o salonda aletleri kullanan diğer insanlar için.
  • cursor  (16.05.14 10:15:58) 
hacı ben atleti giyerim.
olmadı adidas climacool+1

  • seyduna6687  (16.05.14 10:36:07) 
Bu climacool falan, koyu tişörtlerde ter sonrası oluşan, tuz mu artık neyse, beyaz lekeleri de önlüyor mu yahu?


  • coolbull  (16.05.14 10:50:07) 
en güzeli beyaz tshirt giy


  • sevisgenturk  (16.05.14 10:56:36) 
neden bu kadar kasıyorsunuz anlamadım. spor salonu adından belli terleyeceksin. tek sorun havlunu al, yapacağın yerlerde havlunu ser terin insanları etkilemesin. yoksa kötü görüntü oluşmuş, iğrenç gözükmüş takma. terlemek güzeldir. ben her spor sonrasında 2 havlu değiştiriyorum


  • GibsonRulesv2  (16.05.14 10:59:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.