[]

Bu adamda vicdan var mı

soru resimde




 
Dostum adam demişsin ama ben bu resimde bir adam göremedim ???


  • sapkasiz cikmam abi  (16.05.14 06:05:06) 
yahu burda bu adama adam diyecek bi kimse bulunmaz zaten. nedir amaç yani vicdan mastürbasyonu mu. tanındık bilindik biri bile değil ki bi yorum yapalım hakkında.


  • tescillimarka  (16.05.14 06:27:25) 
kim bu ya, vicdanı olup olmaması niye bizim şeyimizde oluyor. her şeyi, herkesin lafını dert edeceksek ohooo kafayı yeriz abi. sallama. görmezden gel.


  • juninho77  (16.05.14 06:42:15) 
twitter kullanan biri varsa cevap yazsın: "dişinin arasında göt kılı kalmış afedersin" diye.


  • loveinaflipbook  (16.05.14 08:22:46) 
ya vicdan değil de muhakeme yeteneği yok bence. ekonomiden, arz talep dengesinden falan da anlamıyor. zaten fotoğrafa baksana liseli bu, daha fazlasını beklememek lazım.

dediğine baksana, mantığıyla ülkede işsizleri garson yaparak işsizlik sorununu bir günde çözebiliyoruz ilk tahlilde.

@juninho77 haklı, ayağı yere basam adamla tartışılır. bunu görmemezden gel.
  • marido  (16.05.14 09:14:19) 
hayatımda ilk, bilemedin ikinci kez tescilli'ye harfiyen katılıyorum. böyle mal mal adamları hedef gösterip "bunlarda vicdan yok mu" diye sormanın anlamı ne? her gerizekalıyı, kafası çalışmayanı ayıklayıp onunla mı uğraşacağız?


  • pescador  (16.05.14 09:37:46) 
Yorum yapılacak bir şey yok.
Insan düşünen bir hayvandır. Bu tiplere ne anlatsan boş, çünkü düşünmekten acizler!

  • gece lampulu  (16.05.14 09:43:25) 
esas sizde vicdan var mı?
amacınız ne bunu koyarak?
bakın akp destekçileri böyle insanlar demek değil mi?
e ben de koyayım twitter da gördüklerimi bunlarda, vicdan var mı diyeyim.
bize ne arkadaş, bize ne!
  • ne nicki be  (16.05.14 09:43:32) 
yok.

@ne nicki be burda akp diyen olmuş mu? soru açık. bu herifte vicdan var mı? cevap yok. sen de koy istediğini. sanki koymuyorlar. kayıtsız şartsız birini savunacak kadar kör olmayanlar da var. sen de dene arada. iyi oluyor.
  • merena  (16.05.14 10:32:49) 
yanlış olmuş bu. bunu ver bakalım bi kafeye/lokantaya garsonluk yapsın max5gün sonra ağlamaya başlar.

bilip de konuştuğunu sanmıyorum. en kıçı kırık yer bile deneyim istiyor şu an! nerde garsonluk yapcaksın? hangisi seni alıyor? referans istiyor hadi referans buldun önceki deneyimlerinin arasında sağlam mekanlar arıyor. altı üstü asgari ücretli dandik bi yer bile yapıyor bunu.

bu eleman neyin kafasında?

her neyse her kafadan çıkan sese cevap verecek olursak ohooo..
  • indescribable  (16.05.14 11:06:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.