daha bu sabah bununla ilgili bir tartışma yaşadım. tam bir kargaşa durumu olduğunu, gıda su ve benzeri eksiklerin olmadığı, en büyük sorunun kalabalık olduğunu savundum.
cnn türk'te de bugümn en büyük sorunun kargaşa, kalabalık, koordinasyon eksikliği olduğu söylendi. kalabalık yapanlara özellikle mağdur olanlar çok büyük tepki gösteriyor dendi. bütümn yardım kuruluşları orada. yiyecek içecek eksiği yok, kızılayın çadırı var hemen olay mahallinde kapasitenin üzerinde yiyecek sunumu var. bir de elinizde cips torbaları ile kargaşa yaratmayın derim. yiyecek için kızılay mobil mutfak tırı var, "45000 öğunlük yemek çıkardık dün kalabalıktı yalnız şimdi kalabalık azaldı, ps'koloj'k destek de veriyoruz" diyorlar.
bir kaç gün de gitmeyin derim, ama yine küfür yiyecem, o yüzden siz bilirsiniz. yine de gitmeye karar verirseniz lütfen orada çalışanların işini zorlaştırmayın, afet kordinasyon merkezine vb. danışın, onlar sizi yönlendirsinler.
0