[]

Herif bi de gitmiş vatandaşı dövmüş? Hala savunan, seven, beğenen var mı?

www.59saniye.com

İran mı yav burası, pakistan mı, afganistan mı
Bir insanın "müslüman" olması nasıl olur da herşeye rağmen destek almasını sağlar.

Nasıl hala bu adam desteklenir, hala nasıl sevilir?
Site yöneticisi gibi, apartman yöneticisi gibi bu adamın görevi, o apartmandakilere, sitedekilere hizmet etmek, çevreyi düzenlemek.

Önderi, lideri, çobanı değil bu herif kimsenin.
Nasıl bir aşşağılık kompleksine sahip insanlar, bu adamı kendine padişah yaptı inanılır gibi değil.

 
valla onu bunu bilmem, bu adama oy verenlerin halini hep birlikte izliyoruz. fanatizm tanımın ötesinde bir kişilik bunlarınki.

eksisozluk.com

ilgili videoda ki insanlardan senden benden burada yazanlardan daha çok var dışarıda. az önce bi tanesi ciddi ciddi yaşanan faciayı gezi olaylarının yıl dönümüne yaklaşmasına bağlamış. bakın eminim ki, bu olaydanda mağdur olmayı terayağdan kıl çeker gibi kolaylıkla becerecekler.

elden bir şeyde gelmiyor ki, bu adamlarla yaşamak zorundayız amk.
  • mahseryerikalabaligi  (15.05.14 12:35:52) 
Adamı takip eden hatta senin için kefen giyeriz diyen akıl fukaraları varken desteklenmemesi zaten zor bir şey

alkislarlayasiyorum.com video alakalı
  • Sandman  (15.05.14 12:36:23) 
ne iranı yahu iranda falan böyle bir şey olamaz adamı linç ederler


  • esenboga  (15.05.14 12:40:20) 
@esenboga hani bir dönem ahmadinejad da böyle höt möt dolaşıyordu ya ondan iran dedim.


  • cruseo  (15.05.14 12:42:18) 
çare demir çubuk


  • sir gawain  (15.05.14 12:50:19) 
arkadaşlar, ne akıl ne de cehalet ile alakalı bir şey değil bu bence. bunu izleyen sürü bireyleri zaten birtakım bahanelere sığınacaktır. görüntünün montaj olmasından tut, "vatan hainlerinin saldırılarına karşı ne yapacaktı!?" gibi ilginç cümlelere de başvuracaktır. ama kesinlikle bir art niyet bile yok içlerinde diye düşünüyorum. tamamen liderleri tarafından hipnotize olma durumu var. "tek kurtuluş recep tayyip erdoğan!", bu şekilde kafalarına işlemiş. şu anki varlıklarının tek mimarı olarak bu adamı görüyorlar ve gittiğinde bu varlık ellerinden kayıp gidecek korkusu yaşıyorlar. bu korkuyu yine tayyip'in kendisi aşıladı zaten. tayyip bu insanların gözünde yüce bir konumdayken herhangi bir ses kaydı, video, demeç bunu değiştiremez, imkanı yok. seçim sürecinde de muhalefetin anlayamadığı konu da buydu zaten. bir şekilde bu kesimi iyi tahlil etmek zorundayız.


  • tonoto  (15.05.14 12:54:02 ~ 12:55:32) 
"gemalizt vuracağına usta vursun" diyeceklerine eminim ve sevenlerinde azalma olacağını sanmıyorum


  • azizakin  (15.05.14 13:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.