[]

soma'da olan var mı?

televizyonlarda verilen sayı doğru mu? sözlükte yazılmış, gerçek sayı ortaya çıkmasın diye gönüllüler kabul edilmiyor vs diye. bu iddialar gerçek mi?




 
açıklanan 274 sayısının son sayı değil zaten. hala madende olanlar (muhtemelen ölü) var. tabii hem madenden çıkaran ölü sayısı hem de maden içindeki sayısı azaltılarak söylüyor.

ölü sayısı 154 iken 17 diyen ******lerden aksini beklememek lazım.

bir de şöyle bir olay var. her ne kadar aksini söyleseler de orada sigortası ödenmeden kaçak çalıştırılan işçiler var. sayı içinde onlar da olursa şirket de ceza alacak. şirketin ceza almasını da istemiyorlar, ölü sayısının çok gözüküp de kendilerinin kötü gözükmesinin de.
  • nawar  (15.05.14 00:49:30) 
medyada verilen sayilarin "kesinlesenden" daha az oldugu acik bi gercek.

nedense bu 30 mart secim sonuclarini hatirlatti.
  • she was my baby  (15.05.14 00:51:50) 
17 ağustos depremi zamanı sayıların ne kadar düşürülerek basına verildiğini bildiğim için daha fazla olmasını bekliyorum bu olayda da. o hükümet, bu hükümet fark etmiyor; devlet hep bir şeyleri gizliyor.


  • devilred  (15.05.14 00:55:47) 
madendeki kişi sayısı yaklaşık 800, ölü olarak açıklanan sayısı, 274, dışarıda olanlar en fazla 100 kişi diye tahmin ediyorum çünkü baksanıza madenden sağ kurtulan arkadaşlarla röportaj yapmak için can atıyorlar, ve ben sadece 4 5 kişi görebildim.

oradan kurtulabilen arkadaşların söylediği ölü sayısının 350 ila 500 arasında olduğu.

hepsini böyle bir kabaca hesaplayınca 426 gibi bir rakkam ortaya çıkıyor.

valla izlerken kendimi zor tuttum, sinirlerim allak bullak oldu, ama bu bakanların yüzündeki ifadesizlik, b.b.nın olayı gayet normalliştirmesi. yine b.b.'nin müşaviri olduğu söylenen adamın oradaki vatandaşı tekmelemesi beni benden aldı.

orada değildim, halk tv ve tv kanallarını aynı anda takip ettim.

beni en çok düşündüren şeyde otopsi konusu, adam zaten ölmüş, bir kişi iki kişi değil tam 274 kişi, sen bunların niye hepsine otopsi yapıyorsun? ne diye bu çileyi çektiriyorsun bide yakınlarına? amaç nedir? yangın ise yangın, zehirlenme ise zehirlenme, özellikle karbonmonoksit zehirlenmesinin ölü beden üzerinde teşhisi göz ile çok kolay.
  • killerbee  (15.05.14 02:30:19 ~ 02:33:14) 
dün cnntürk'te sansürsüz konuşan kurtarma ekibi üyesinin dediğine göre (bkz: daha aşağıda 200-250 ölü var)


  • patricia kitten  (15.05.14 09:33:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.