[]

Bir piyano parçası besteledim. Olumlu-olumsuz yorumlarinizi duymak isterim.

Biraz da, daha iyilestirme adina soruyorum bunu. Gelecek cevaplara göre yeniden sekillendirebilirim.

www.youtube.com

tesekkur ederim.

 
ben beğendim, hoş olmuş.


  • vendorth  (15.05.14 00:45:57) 
beğendim. aynen devam güzel insan.


  • papillon7  (15.05.14 00:52:01) 
mp3 olarak yükleyip linki yollar mısın? youtube'den çevirince pek kaliteli olmuyor zira.


  • papillon7  (15.05.14 00:55:11) 
ben de çok beğendim. fakat ikinci yarıda enerjisini kaybediyor bence. bitmeden önce şarkının 6 defa durma noktasına gelmesi biraz fazla geldi. tek bir rallentando ya da ritenuto ile bitirilse daha iyi olabilir miydi diye düşündüm.

edit: decrescendo olmayacaktı o.
  • king lizard  (15.05.14 01:13:20 ~ 01:17:04) 
Maestro ancak dinleyebildim. Güzel olmuş. Bir yerlerde şedd-i araban göstersen. Hani kabus misali. İlla güzel rüyalar mı göreceğiz yani?


  • alperz  (15.05.14 01:17:02) 
aslinda bu rüya güzel bir rüya degil. yani güzel de....

endişe var icinde bolca. ama aktaramamisim sana. kötü oldu bu.
  • la traviata  (15.05.14 01:19:56 ~ 01:20:15) 
saglam bi duzenkemeyle saglam bi sarki cikar bundan. bu haliyle ovvvv manyak olmus filan diye tepki veremem ama guzel bi ritm yakalamissiniz. arada ufak tefek seyler var bazi yerlere ekleme bazi yerlere cikarma yapilabilir. bazi yerlerde tempo artip bazi yerler ayni kalabilir mesela. ama dedigim gibi potansiyeli olabilecek bi ezgi.

muzisyen filan degilim. tek bi muzik aleti bile calamiyorum. cevremdekiler kulagimin olmadigini soyluyor. bunlari da belirteyim de:)

ama olumsuz algilama senin is guzel. bunlari neden yazdim dersen sanki isi bilen biriymis gibi yazmisim da soru filan sorarsan ya da daha ciddi fikir istersen tirtim yani:)
  • ergenpezeveng  (15.05.14 01:27:13) 
ben tam da öyle hissettim, endişeli bir rüya gibi. bir diğer hissettiğim de yıldızlı ve mavi bir yaz gecesi.


  • king lizard  (15.05.14 01:28:39) 
ana melodin fena degil fakat gelistirilebilir yonleri var parcanin.

oznel olarak yapicagim yorum bana ruya gibi ismiyle pek uyusmayan cagrisimlar yapmis olmasi, ama tabi isimlendirme cok oznel birsey.

yorum acisindan parcanin girisine biraz daha yumusak baslayabilirsin. ana melodiye direk girmek yerine kirik akorlarla tonu tanitmak ilginc bir fikir olabilir. parcaya nasil oturur bilemem deneyip gormen lazim.

bunun disinda parcaya biraz daha renk katmak icin orta kisimlarda melodiyi sol ele tasiyabilirsin. sag elin ust perdeden sadece mi bastigi kisimlarda sol ele arpej vermek yerine daha melodik, alt perdeden, parcaya renk katicak bi bolum dusunebilirsin. yine orta kisimlarinda gectigin B melodisinde kullandigin cift sesleri daha cok kullanabilirsin onlar hos duyulmus bence.

bitirisini de akorla yapmani tercih ederdim ben. ama arpejle bitirmek istiyorsan belki majore gecis deniyebilirsin? sol# kullanirsan daha 'mutlu' bir bitiris olur. sadece fikir vermek acisindan soyluyorum yoksa guzel duyulur mu bilemiyorum acikcasi. veya havada kalmasini istiyorsan belki yarim kadans deniyebilirsin sonuna?

bunlari onermemin sebebi parcanin biraz basit kalmis olmasini dusunmem. hepsini birden yaparsan da parca bulamaca doner tabi ki:)

ilginc bir ana teman var, mesela bir dizide arka plan muzigi olabilir fakat kendini solo parca olarak tasiyabilmesi biraz renk katilmasina ihtiyaci var bence.

edit: endiseli ruya aciklamani simdi gordum. bak o hissi verdi iste bana :)
  • gerard  (15.05.14 01:42:06 ~ 01:43:40) 
çok güzel. çok beğendim.


  • himmet dayi  (15.05.14 06:49:02) 
dinleyici olarak ben çok beğendim güzel olmuş eline sağlık :)


  • nihavent  (15.05.14 09:40:54) 
Çok güzel olmuş. Eline, yüreğine sağlık.


  • duhan  (15.05.14 10:45:12) 
@hayat aklini...

aslinda bence rüya gibi mutluluk halini tanimlamiyor her zaman.
hatta tam tersine, gercek olmamasindan ve bir sekilde her seyin bozulacak olmasindan korkan birisinin halini anlatiyor bu tanim benim icin.
  • la traviata  (15.05.14 10:45:28 ~ 10:45:47) 
ikinci bölümde enerjisini kaybettiği yorumuna katılıyorum. bunun dışında, hatta bununla birlikte dahi, çok güzel olmuş. yani meşhur bir sanatçı yapmış olsa çok şeyolmazdı da duyuruda "şarkı yaptım olmuş mu" yazısının altında görünce bunu garip oluyor insan. çok hoş cidden, eline fikrine sağlık.


  • pescador  (15.05.14 10:48:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.