[]

Bakın hele, boynuz meselesi mevzu bahis!

Eşim son zamanlarda iyice eve geç gelmeye başladı.

Mesleğinden ötürü çalışma saatleri esnektir,(fotomuhabir kendisi) bu yüzden pek soru sormam kendisine nerdeydin? kiminleydin? vb. diye. Asla kim aradı, kimin nesidir diye de sorgulamam. Dır dır yapan bir kadın değilimdir.

Rusya'da basın gezisi olmuştu, iş arkadaşlarının eşleri gitmelerine izin vermemiş. Bana sorduğunda, "e iş içinse gidececeksin pek tabi, bana niye soruyosun ki" demiştim. Çalıştığı gazeteden bir bu, bir de birkaç kadın çalışan gitti :)

Her neyse son zamanlarda bu güvenimi suistimal ettiğini sezinliyorum. Telefonlarımı açmıyor, üstelik iki küçük çocuğumuz var ve bütün manevi yükleri bende. Bende çalışıyorum ama beyefendi akşamları hiç eve uğramıyor,geç geliyor. (12- 1 gibi) haftalardır ailece akşam yemeği yiyemedik.

Dün akşam saat 7 de evdeyim dedi. Akşam 10 da geldi, ses çıkarmadım. Bu akşam da telefonlarımı açmıyor. Ama balackberry den faecbook paylaşımları yapıyor. Çok sinirlendim.Saat altıdan beri arıyorum. Keriz miyim şimdi ben? Ne bu yaa.

Facebooktan, mesaj attım. Senin bir ailen var, çocuklarını da mı merak etmiyosun, açmıyorum kapıyı, boşuna gelme Siktir git dedim.

Biliyorum biraz ağır oldu ama sinirlerim tepemde. Sanırım bu beni boynuzluyor. Ne diyonuz?

 
boynuzluyor olabilir de, olmayabilir de. benim babam da yıllarca bu şekilde yaşadı anama hayatı zindan etti ama hiç boynuzlama mevzuları olmadı bildiğim kadarıyla, arkadaşlarıyla falan takılıyodu herif asjfhasjk

direkt siktir git biraz ilginç olmuş ama haklı da olmuş. üzüldüm lan. senin gibi eşi bulmuş eve gelmiyo bi de gavat he?
  • pescador  (14.05.14 21:04:49) 
ablacım afedersin ama o kadar fazla güvenmek de iyi bişey değil. makul şartlarda tamam, fotomuhaber vs dediğinden ama eniştenin yaptığı da hiç hoş değil.

oturun konuşun yüzyüze bakalım ne diyecek. eğer aynı anda hem mantıklı, hem de sezgizel olabilenlerdensen zaten yalanını yakalarsın bence.
  • loveinaflipbook  (14.05.14 21:04:51) 
ya maalesef genel olarak insanlara yüz verince beteri oluyor

eşimle benzer bir kavgayı ben de yaptım. ama ben ilkinde tepkimi koydum, henüz daha ikincisini yapmadı :) aldattığını sanmam ama fazla rahat da iyi değil
evlilik sonuçta iki kişi ile olan bir şey. tamam çocukların manevi yükleri 50-50 paylaşılmaz ama 80-20 bile kadın için büyük rahatlık sağlar, biliyorum. ya da erkeğin 3-5 ufak iş yapması evde. kadınlar olarak erkekleri bu yöne yöneltmemiz gerekiyor sanırım zaman zaman.

eve alın da, yatağa almayın mesela. sonra yarın da ciddi ciddi konuşun ne bu böyle diye
  • la noix  (14.05.14 21:05:21) 
aldatılıp aldatılmadığını bilemiyorum, ama çocuklarını merak etmemesi, ilgilenmemesi bu çok kötü. hatırlıyorum, çocuklarının amcası dövüyordu çocuklarını. yanlış hatırlıyor olabilir miyim diye baktım önceki duyurularına yanılmamışım, hatta gördüm ki eşin de dövmüş çocukları. kendin için sesini çıkarmıyorsan bile tepkini çocukların için göstermelisin. kimse senin çocuklarına kötü davranamamalı, bu konuda asla taviz vermemelisin. annesin sen çocukların söz konusuysa aslana dönüşmelisin.


  • rock n roll  (14.05.14 21:05:22) 
Eğrisini doğrusunu bilemem de. Eğer o kapı bugün açılırsa bir anlaşma imzaladınız sayın kendinizi; "Beni üzersen, kırarsan, güvenimi suistimal edip kötü hissettirirsen durup durup patlarım. Öyle de saçma patlarım ki; dediğimi bile yapamam. Beni ciddiye almasan da olur." yazan.


  • buraya yalniz uyanmak icin geldim  (14.05.14 21:07:43) 
sorumlulukları fazlaca üzerinize almışsınız..
bir erkeği sorumluluklarından bu kadar sıyırmayın, kurtarmayın..
istediği gibi yayılacak alan tanımışsınız, biraz daha sıkı tutmalıymışınız..
belki aldattı belki aldatmadı onu bilemem de sizi aramayıp facebook a bakması abes..

ağır olsa da bence doğru bir şey yapmışsınızdır umarım sonuçları sizi çok üzmez.. devam etmek istiyorsanız da umarım evliliğinizi çok yıpratmaz..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (14.05.14 21:07:59) 
fotomuhabiriyse gayet normal cunku turkiyenin heryerinde olaylar oluyor an itibariyle.


  • slalom  (14.05.14 21:22:55) 
Ben de aldattığımı pek düşünmüyorum açıkcası. Çünkü her şeyi ortada bir adamdır. Yani öyle gizli saklı tel. görüşmeleri, yazışmalar filan yapmaz. Bilgisayara da yanımda girer, bütün şifreleri ortadadır, sign out yapıp mailinden, faceinden çıkmaya bile lüzum görmez.

Ama tabi gene de emin olamam da. Son zamanlardaki sorumsuzluğu, beni sallamaması canımı sıkıyor.
  • old possum  (14.05.14 21:23:18 ~ 21:28:14) 
Olmamış son hareketler. Sevgilim olsa böle davransa kutuplarda hissettiririm ya da ne bileyim ağır tavır yaparım aldatmak öyle geç gelmelerle olcak bişi.... Olabilir lan insanoğlu bu.
Ama bilemedim bak günahına da girmeyeyim.

  • indescribable  (14.05.14 22:01:48) 
canım benim,o seni aldatmıyor anladığım kadarıyla ama herşey bu sallamamayla başlıyor.bunları görmezden gelirsen sonuçları daha büyük olur,bu tutumun devam ederse bu evlilik devam etmez de çek resti.hepsini yaşamış olarak yazıyorum..


  • brnbrs  (14.05.14 22:09:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.