[]

Türk Kahvesi Makinesi

Arçelik'in makine güzel ama evde çok seyrek Türk Kahvesi içtiğim için gereksiz pahalı. Daha ucuz bir alternatif önerisi istiyorum.




 
i.hizliresim.com şu resimdekindense bahsettiğiniz başka hiçbir makine onun gibi iyi kahve çıkaramaıyor ya da ben denk gelmedim bilemiyorum, hele i.hizliresim.com şu şekilde olanlar var hiç sevmiyorum onlarda yapılan kahveyi..

Madem evde seyrek yapılıyor yapın bakır bir cezvede bence en güzeli o..
  • mutekebbir  (14.05.14 10:35:07) 
jugador, max 50 TL civarı.
mutekebbir, evet, aynı makineden bahsediyoruz. İkinci fotoğraftakilerden istemiyorum zaten. Cezveyle yapmak daha makul ona bakınca.

  • arnold schwarzeneger  (14.05.14 10:38:48) 
o makinenin teklisi var, 2/3 fiyatına galiba.


  • nereye bu gidis  (14.05.14 11:15:31) 
2 değişik cihaz kullandık ama arçelik telve bence bir numara. 125 lira kesinlikle ederi bir fiyat. İçme frenkansınızı artıracaktır emin olun

www.akakce.com
  • spankenstein  (14.05.14 12:08:20 ~ 12:12:22) 
spankenstein, iş yerinde kullanıyorum, gerçekten güzel.


  • arnold schwarzeneger  (14.05.14 13:18:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.