[]

ipad air ile ne yapabilirim?

hızlıal'da hazır 900 tl'ye düşmüşken bi ipad air mi patlatsam diyorum fakat ne yapacağım bu aletle açıkçası pek bilmiyorum. bir süredir ipad alasım vardı ama işte pek kullanım alanı bulamadığım için almıyordum. şimdi bu kampanya vesilesiyle tekrar düşünmeye başladım.

yapılacak tonla şey var fakat hali hazırda iphone 4s'im olduğu için yapacağım çoğu işi onla da yapabiliyorum. 4s'e ek olarak:

-ayda yılda 1 uzun yolculuğum oluyor, belki film, dizi falan izlerim.
-belki e-kitap olayına girerim.

başka da aklıma bir şey gelmiyor açıkçası. hem iphone hem ipad kullanıcıları özellikle cevaplarsa sevinirim. ipad ile ek olarak ne yapıyorsunuz hacılar?

 
valla bende ipad yok da ablamda vardı evlenip gitmeden önce. ikimizde de iphone var. bu eve gelince telefona hiç bakmaz, internete falan ipad'den girer. dizi-film izlerken ipad'den izler.

bilgisayarın başında babam falan olunca ben de diziyi ipad'den izliyordum. gayet iyi oluyor. ipad olsa telefondan facebook, sözlük falan uğraşmazdım. hatta bilgisayarın başına bile geçmezdim özel durumlar dışında.
  • himmet dayi  (13.05.14 23:44:55) 
bu arada evdeyken diziyi miziyi de ipad'den izlemem ben. bilgisayardan izlerim. yani ipad'den dizi izleme fonksiyonu ev içinde yok benim için. hatta internete de yine bilgisayardan rahat rahat giyerim. laptop var nasılsa.


  • kivanc1  (13.05.14 23:47:01 ~ 23:47:39) 
o zaman hiç alma bence. gereksiz 900 lira masraf.

edit: ama o arkasındaki elma çok cezbediyor değil mi :D
  • himmet dayi  (13.05.14 23:50:54 ~ 23:51:25) 
ipad'in olayı telefon kadar küçük, notebook kadar büyük bir aletle uğraşmak yerine rahatça internetten surf yapmak, ekşisözlüğü falan okumak, müzik dinlemek, haber okumak falan. e-kitap olayı ipadde yaş. dizi izlemek bile meşakkatli.

eğer intenret başında kafa dağıtmayı seven biriyseniz ipad bu sevdiğiniz işi ideal bir ekran boyutunda, uzun pil ömrüyle güzelce yaptıran bir alet. notebooku hususen lazım olan işler haricinde açtırmıyor.

ancaaaaak, yine de tam bir pazarlama dehasının ürünü bu. aslına bakarsanız hiç icat edilmese hiç eksikliği aranmazdı. adamlar yoktan bir ürün ortaya çıkarıp çatır çatır satmasını iyi biliyorlar.

güzel alet mi? bence çok güzel.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (14.05.14 00:06:00) 
E kitap için on numara tercih olur ama retina mini al derim. Youtube, internet takılırsın. Telefon ekranı gözleri bozuyor.


  • orhan tv  (14.05.14 01:33:13) 
E-kitap olayı gayet başarılı ama sonuçta e-ink değil, LCD bir ekrana bakıyorsunuz o yüzden kindle'a da bir bakmanız lazım. Ben hiç rahatsızlık yaşamadım göz sulanması vs olmadı, ışıkları kapatıp parlaklığı minimuma düşürüp çok kitap okudum ve memnun kaldım oldukça.


  • montreal  (14.05.14 13:34:03 ~ 13:34:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.