[]

rol model tavsiye

evet arkadaşlar yanlış duymadınız, idol tavsiyesi isteniyor. Bilakis herkesin hayatı aynı şekillenmiyor, kimimiz taklitlerle , kimimiz çektiğimiz sıkıntılarla şekilleniyoruz.
İşte burada , tam bu noktada bazen insan diyor ki; hani şu pozisyonda veya olduğunuz durumu, engeli bir an önce aşmada kendinize rol model olabilecek birilerine ihtiyacınızın olduğu o vakitte herkesi yaşam tarzına , algılayış biçimine göre şekillenen , size örnek teşkil edebilecek birilerini ararsınız.

Size göre bu kim oluyor? yada başarıya giden yolda böyle birini takip eden var mı?

Bana göre inancıyla ters düşmeyen ve radikal kararlarından vazgeçmeyecek, biraz da,"herkes bunu yapıyor , ben de yapabilirim" değil de, değişik bakış açıları olan ve başarılı birilerine ihtiyacım var gibi, var mı böyle tavsiyeleriniz?

 
sen bikafalar'ı takip et. orada türkiye'den çok farklı insanları sergiliyorlar.
en yakın hissettiğinin hayatını detaylıca araştır ve rol modelini belirle.

  • oraletarya  (13.05.14 22:53:35) 
C.ronaldo


  • kelepir  (13.05.14 22:54:30) 
michael jordan


  • r_u_h  (13.05.14 22:54:54) 
victoria beckham, kanye west, wiz khalifa, marie antoinette


  • madeleine elster  (13.05.14 22:59:08) 
Başkası olma kendin ol


  • bass solo take one  (13.05.14 22:59:36) 
www.hurriyet.com.tr şunu bastırıp çalışma masama astım, ersan bir stoper olarak gol atabiliyorsa ben niye bir gerizekalı olarak okulu bitiremeyim diyorum her şu fotoya baktığımda.
rol modelim diyemem ama, beni çok itekleyen bir güç ersan, o hali, sevinci.

  • golgem var iyi ki golgem var  (13.05.14 23:06:21) 
direkt olarak birini idol belirlemektense, eksik olduğun konularda kendini tamamlamana yardımcı olabilecek fikirlere/kişilere yönelmeni tavsiye ederim. söylediklerinden de destek alarak, "al sana idol" diyerek önereceğimiz tek bir kişiyi bile benimseyemeyeceğini düşünüyorum zira.

benim idol olarak gördüğüm kimse yok ama Michael Jordan'ın denemek ve batırmakla ilgili cümleleri benim için altın değerinde. çünkü denemekten ve batırmaktan korkan biriydim. hala öyle sayılırım. gerçekten kendisi demiş mi bilmiyorum bunları ama benim için muazzam önemli, yüzümü gülümseten, "KALK KALK KALK!!" dedirten, gaza getiren cümleler bunlar,

"Kariyerim boyunca 9 bin şut kaçırdım. Neredeyse 300 maç kaybettim. 26 kez son top kullandım, atamadım. Tekrar tekrar sıçıp batırdım. İşte demokrasi budur." (sonunda demokrasi demiyo tabii işte böyle başardım diyo)

"Yetenek, oyun; takım oyunu ve zeka şampiyonluk kazandırır."

"Sıçmayı kabul edebilirim. Herkes bir şeylerde başarısız olur. Ama denememek... Olacak iş mi yau?"

gibi.

MJ başkan sayesinde artık en azından korksam da denemediğim şeyler hakkında "YAPAMAM YAAA" dememeye gayret ediyorum. ki gerçekten, "yapamam" diyerek girdiğim çoğu şeyi yapabildiğimi gördüm.
  • pescador  (13.05.14 23:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.