[]

EkşiDuyuru İnsanları Neredeler?

burada açılan başlıklara, anlatılan yaşamlara gerçek hayatta hiç rastlamıyorum. elbette tüm başlıklar için geçerli değil ama büyük çoğunluğu böyle.

Hikayeler, sorular uydurma mı?
Ya da sadece burada mı paylaşılıyor?
Ya da benim çevrem çok sıradan insanlar.

 
bir kısmının uydurma olduğunu bende düşünüyorum. ama büyük çoğunluğu diyorsan çevren bence sıradan.


  • ozzpwnz  (13.05.14 16:16:38) 
Olay su ki burada ben de dahil olmak uzere herkes anonim oldugu icin normalde arkadaslarina soramadigi seyleri burada rahat rahat yazip sorabiliyor. Durum bundan ibaret.


  • duzsac  (13.05.14 16:18:33) 
Buradaki hikayeler gayet sıradan. Daha neler var neler ^^

Çevrenizin sıradan olması iyidir, güzeldir ^^
  • quanche  (13.05.14 16:22:25) 
Normal kategorilerdeki sorular normal geliyor da özellikle gönül işleri bölümü ufkuma çığır açtırıyor. Sevgilim rusa gitmek için izin istedi, kız arkadaşım 23948439 kere aldattı ama seviyorum affettim, erkek arkadaşım evde günde 7-8 kere mastürbasyon yaparak dolaşıyor filan askjdhaash cocodancerinkilere hiç girmiyorum zaten. İşin garibi ben bunların troll olduğunu düşünmüyorum. Çok ilginç :D


  • pandispanya  (13.05.14 16:22:27) 
bu "anonimiz de ondan böyleyiz" olayına katılmıyorum. bazı kişilerin çok pis salladığını düşünüyorum.


  • devilred  (13.05.14 16:23:13) 
istanbuldayım.

pek uydurulduğunu düşünmüyorum. kimseye feyk troll gözüyle de bakmadım bakmam. her okuduğumu gerçek kabul eder, yapabileceğim yardımda bulunurum.

gerçek olmasa bile böyle bir soru sorma ihtiyacına girmiş bir şekilde cevap aranıyor yani sonuçta. takmayın böyle şeyleri bence
  • glori  (13.05.14 16:25:25) 
bence sadece burada paylaşılıyor.

ama şöyle tipler de var: duyuru adı altında sürekli kendini öven, ne kadar spor yaptığını belli eden, sürekli yurt dışında işi olan, çok para kazandığını ima eden vs. diye uzar gider.

işte onlara ben gerçek hayatta hiç rastlamıyorum :)
  • brotha b  (13.05.14 16:28:00) 
yani öyle bu dünyaya çok uzak biri de değilim. 3 sene istanbul reklam ajanslarında kalanını da bursa reklam ajanslarında geçiren bir tasarımcıyım.
ama pandispanya'nın da belirttiği gibi gönül ilişkileri falan ne bileyim hiç karşılaşmadım.

  • oraletarya  (13.05.14 16:30:09) 
bir de buradaki insanların çok duyarlı, çok yardımsever olduğunu düşünen bir kitle var. oysa buradaki insanların canı sıkılıyor sadece, zaman dolduracak bir şeyler arıyorlar, ondan buradalar. yoksa yolda yanından geçildiğinde ya da bir ortamda bilmeden tanışıldığında belki de hiç dikkat çekmeyecek, hiç sevilmeyecek insanlar bütünüyüz.


  • devilred  (13.05.14 16:35:10) 
burada 1 tane işsiz veya aöf mezunu bulamazsın. herkes borsadan anlar. mekik göbek eritmez der. win7 fazla hata vermiyor da combofix demekten kurtulduk biraz.

burada çoğu insan, sahte bir karakter yaratmış onu kullanıyor.
  • ykyt  (13.05.14 16:37:30) 
valla dun ben de ayni seyi dusunmustum.

(bkz: #42698583)
  • osuruklu  (13.05.14 16:42:31) 
Arkadaşlarının adına soru soranlar var. Onları da unutmamak lazım bence. Ama gönül işleri benim için tam kafa dağıtmalık. Doğru ya da gerçek, ben çok eğleniyorum. (hepsinde değil yahu, kızmayın hemen!)


  • gokyuzu gibi  (13.05.14 16:46:19) 
üstteki cevapların çoğuna katılıyorum. brotha b ve devilred'e bayaa baya katılıyorum hatta.

anonim olma rahatlığı var tabi, buradaki ilginç duyuruları okuyup hani marjinal bizdik demeyecek 2-3 insan tanıyorum sadece, dışarıdan bakınca gayet normal hayatları var ama yıllar içinde tanıyıp samimi oldukça marjinallik neymiş görüyorsun. işte nickle yazınca insanlar gizleme gereği görmüyorlar bunu. ha ben de nickle yazıyorum ama işte insan sıradan olunca..:D

yaratıcı insanlar da çok bence, uydurup yazıyorlar. bir de burada toplasan kaç kişi yazıyor ki? yani topluluğun çok büyük bir kısmı bu bahsedilen tarzda şeyler yaşamıyor zaten, yaşayanlar da gizliyorlar çoğunlukla. dolayısıyla görmüyoruz etrafta pek.
  • mayaa  (13.05.14 16:55:17) 
çevremizden çok farklı değil duyuru.

sadece anonim olmanın verdiği rahatlıkla sorularıyla olsun, yorumlarıyla olsun uç noktalara çok sayıda ve sık sık dokunan tipler var. trollerden bahsetmiyorum. bunlar ayrı bir kategori. kendi çaplarında marjinaliz moderniz kisvesi altında ego mastürbasyonu yapıyorlar. gerçek hayatta karşılaşsalar tepki gösterecekleri şeyleri burda normal karşılayıp akılları sıra prim yapıyorlar. samimiyetsiz oldukları kadar aptallar aynı zamanda. çünkü plastik oldukları çok belli oluyor.
yannız normal dağ trollerini biliyoruz hepimiz de, bide troll olup olmadığını kestiremediğim tipler var benim. şimdi isim verip rencide etmek istemiyorum ama varlar yani.
  • battal gemalmaz  (13.05.14 17:12:55 ~ 17:13:47) 
Uydurma mı bilmiyorum :)

Ama çevremde bir tane BİLE bu duyuruda garip sorular soran tipten insan yok. Bak abartmıyorum bir tane "bile."

Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum zaten o tarz kişilerin. "Garip sorular"dan da ne kastettiğimi anlayan anlamıştır. :)
  • barbara herhalde barbara manken olan  (13.05.14 17:22:24 ~ 17:22:57) 
Bir iki kişinin bana ucumsu gelen durumları dışında birçoğu garip değil ve dışarıda görüyorum. Hatta o hiç yaşamadıklarımı bile duyuyorum onun osundan, bunun busundan. Delicesine şaşırdığım bir iki şey olmuştur en fazla. İnanılmaz gelmedi hiç bana şu ana kadar ezici çoğunluğu. Hatta, "Bu da mı duyurudan" diye kuşkulandıklarım bile var. Benim çevremde falan mısınız hepiniz? :P

En fazla anonimliğin arkasına sığınıp az biraz abartıyor olabilirler, başlarına gelmediğini düşünmüyorum.
  • aychovsky  (13.05.14 17:41:06 ~ 17:48:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.