[]

kırışan tişörtleri napıyoz?

bak şimdi 30 tane tişört ütüledim katladım ama bir hafta geçmeden hepsinde katlama izi olacak.

hepsini tek tek asacak askım yok, toplu asarsam yine kırışıyor. normal kırışsa neyse de katlama izine uyuzum. her gün çıkarıp değişik mi katlayayım ne yapayım?

hay derdimi ...

 
Ay o ne ugrasilmaz oyle. Askiya asacaksin yani tek cozumu bu. Katlama izi de giyince acilir cok belli olmaz ki. Ve de rahatsiz edici bi goruntu olusturmuyor, burusuk degil sonucta utulu.


  • mukrime  (13.05.14 15:37:36) 
giyeceğim zaman ütülüyorum, sorun çözülüyor. ya da geceden ütüleyip asıyorum giyeceğim kıyafeti.


  • mayaa  (13.05.14 15:42:05) 
uzun süre askıda bekleyen tişürtün omuz kısımlarındaki askı izi daha fazla rahatsız edici bence, illa askı dersen aşağıda verdiğim linkteki gibi pratik askılar kısmen rahatlık sağlayabilir.

www.indirdik.com
  • candanag  (13.05.14 15:42:32) 
@candanag sanırım ihtiyacım olan şey böyle bişey.

@mayaa günlük ütü yapmaya karşıyım, enerji israfı gibi geliyor. ayda bir yapıyorum izli izli giyiyorum :/

annem ütüleyince hiç kırışmıyodu böyle ya uf!
  • seksen9  (13.05.14 15:45:59) 
rulo yap kaldır.
img.wonderhowto.com

  • innerbliss  (13.05.14 15:50:08) 
2-3 tanesini bir askıya asmak çözüm olabilir.


  • mea maxima culpa  (13.05.14 16:08:04) 
Utuyu yapar yapmaz katlama bekle bir sogusun o zaman cok iz olmaz.


  • duzsac  (13.05.14 16:23:41) 
yıkarken ve kuruturken özenli kurutup, giyerken ütülüyorsunuz.
iyi katlarsanız, bazen ütüye bir ihtiyacı olmuyor.

  • rn  (13.05.14 16:36:58) 
bence böyle birşey işinizi görebilir. iz yapmaması için kağıt havlu kartonlarını ızgaraların üzerine geçirirsin tişörtleri de öyle asarsın ne iz olur ne buruşur

www.tempoankara.com
  • azizakin  (13.05.14 16:38:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.