[]

istanbulda bisiklet taşıma aparatı olan otobüsler

hangileri?

google özürlü olabilirim


 
böyle otobüs mü var?


  • ykyt  (13.05.14 12:53:38) 
"Bugün hizmete aldığımız otobüslerin ilk etapta 10 tanesinde bisiklet aparatı olacak. Sonrasında ise bu sayı 50’ye çıkarılacak. Bisiklet aparatlı otobüslerimiz Kartal-Kadıköy sahil yolu, Küçükçekmece-Eminönü sahil yolu, Sarıyer-Kabataş sahil yolundaki hatlarda hizmet verecek” diye konuştu."

www.iett.gov.tr
  • dumurzade  (13.05.14 12:54:25) 
gördüm ben bu otobüslerden bağdat caddesinde ama iddia ediyorum bisikleti öne koymaya kalksan şoför '' dallama önümü göremiyorum, madem bisikletin var gideceğin yere kadar bisiklet sür!'' der almaz. bu kadar net konuşuyorum :D


  • GibsonRulesv2  (13.05.14 12:57:08) 
@dumurzade o linke baktım zaten de otobüs numarası lazım direk :) 16'yı biliyorum zaten farzdı ona. aslında benim için önemli olan 133f, 19b ya da 19h'de(19'lar küçük bir ihtimal ama) olup olmaması. ya da km'lerde var mı? ya da gelecek mi?

abartma @gibson :)
  • seksen9  (13.05.14 12:57:23 ~ 12:58:54) 
@seksen9; Okullar tatil olduktan sonra söylenen hatlarda düzenli çalışabilirler ancak ne yazık ki belli bir plan program dahilinde çalışmıyorlar şu an. Malum İETT pek düzenli bir kurum değil. Hele ki daha tam anlamı ile yaza girmediğimiz için bir otobüsler ile ilgili somut bir şey beklemek hayal olur. İETT'nin sitesinde bile söz konusu otobüslerin haberlerinde ve faaliyet raporlarındaki bir cümlenin dışında bahsi geçmiyor. Otobüslerin alımında yapılan bir şovdu o bisiklet aparatları. En iyisi bunu İETT'ye mail atarak ya da 153'ü arayıp sormak sanırım.


  • dumurzade  (13.05.14 13:23:40) 
neden saçma olduğunu anlamadım @darknum, okulumla aynı semtte olmama rağmen direk giden otobüs olmadığı için bisikletle gideyim dedim ama malum 7tepe istanbul olunca o yolları çıkamayacağım için otobüsle gidip bisikletle dönmek istiyorum. bisikleti takmak yaşlı bir teyzenin akbil basmasından daha kısa süre, çok görülmese ya.


  • seksen9  (13.05.14 13:52:41) 
sefer tablosunda yanında B olan saatlerde bu aparatlı otobüsler oluyor.

örnek: www.iett.gov.tr
  • bira sisesi kapagi  (13.05.14 14:21:06 ~ 14:21:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.