[]

özel ders

normalde calısıyoruma ama ek gelir getirsin hem de biraz izin yokken para biriktireyim diye özel ders vereceğim. daha önce bu şekilde çalışıyordum. sizce sitelerin bol olduğu bir yerde bir ofis mi açsam yoksa evlere mi gitsem?




 
evlere giderek kendini üniversite öğrencisi gibi gösterip düşük ücret alırsın.

Tavsiyem; sitelerin çok olduğu bir yerde düzgün kaliteli bir el ilanı hazırlayarak falanca ders için ücretsiz seviye belirleme sınavı yapılacaktır. şeklinde reklam yap ve dağıt. Sınava gelenlerin velilerinin iletişim bilgilerini al. sınav sonucunu ailelere bildir ve ona göre ailelere özel ders talebinde bulun.

hatta bunu 3-4 branş için yap ve etüt merkezinin ilk temellerini at :D
  • janavarorion  (13.05.14 11:08:41) 
ofis açtığında elinde patlaması ihtimalini de göz önünde bulundur. ben özel ders veriyorum (ekonomi ve matematik) ve ikisini de yaptım. daha doğrusu bana ait olmayan bir etüt merkezinde de ders verdim, evlere de gittim. evlere gittiğimde daha çok para kazanıyordum. birisi diğerine söyleyince kısa sürede öğrenci sayısı katlandı.

etüt merkezi bence birden fazla branşta/özellikle de boşluk olan alanlarda ya da semtte(örneğin ib programı için özel ders veren bulmak zor oluyor ve bütün bunların bir yerde toplanması ya da bunun özel bir okula yakın bir yerde olması gibi) olunca mantıklı. zaten işiniz gücünüz varsa, günde 8 saat ders vermeyecekseniz etüt merkezi mantıksız bence. ama tabi tercih meselesi.
  • patiska  (13.05.14 11:18:26) 
Hafta sonları evlere git


  • vfgerty  (13.05.14 12:08:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.