[]

eeose kullanan var mı?

kirpikler ile ilgili yorumları okudum, baya olumlu şeyler yazıyor. ancak zararlı bir yanı var mı, burada uzman olanlar varsa görüşlerini almak istedim.

www.eeose.com


 
Nadire İçkale,uzun zaman evvel Ayşe Arman'ın pazar söyleşisinde okumuştum isim vermeden galiba bu üründen söz etti..Bu ürün süreklilik arz ediyor kullandığın sürece etkisini gösteriyor buda dip not olsun...


  • pembeturk  (13.05.14 11:05:07) 
+1 pembeturk
böyle ürünler genelde kullanıldığı müddetçe etkiler. misal minoxil var bunun saç için olan versiyonu diyebiliriz. erkek arkadaşım 4-5 ay kullandı, her şey iyi, harika. bıraktığında zamanla sonradan çıkan saçlar yeniden cansızlaştı ve döküldü.
içeriğindeki bölünmeyi indükleyen madde sürekli olarak takviye edilmediği sürece vücudun tepkisi devamlı olmuyor.
bir de ürünün etkinliğinin denendiği bilimsel yayınlar vardır belki, incelemek lazım. ben bu tür proliferasyonu tetikleyen maddelerin bir müddet sonra kanserojen (ilgili hücre tipi için, genel değil. misal saç kökü bu örnek için) olabileceği, yahut dokuda uzun dönemde daha belirgin kellik yapabileceği endişesi taşıyorum. genelde uzun süreli etkileri denenmeden piyasaya sürülüyor bu tür ürünler. oral yolla da alınmadığından-topikal uygulandığından ilgili bakanlık ya da kurumlar çok üzerinde durmuyor olabilir.
yalnız bunlar şahsi düşüncelerim, doğru olduğunun bir kanıtı yok, belirtmek isterim.
kimyasal uygulamalardan ziyade bitkisel takviyeler(yağlar?), ya da bunlarla birlikte bitkisel yağların kullanımı ve sonrasında yağ kullanımına devam etmek belki daha iyi olabilir.
  • shubulubapshubaptishaluva  (13.05.14 11:32:59) 
aslında sitede bilimsel araştırmalara da yer verilmiş ancak ben konuya hakim olmadığım için yorum yapamıyorum. www.eeose.com


  • dessy  (13.05.14 11:36:18) 
bakın mesela bu çalışma bir poster sunumu, makale değil:
www.eeose.com
burada hücre kültüründe yapılmış çalışma ve ilk aşamasında 2 saat boyunca hücre canlılığına etkisi, sonrasında da 9 günlük uzamaya etkisi üzerine çalışma yapılmış.

şu da özellikle bu ürüne ait:
www.eeose.com
burada da gözü ve göz kapağını nasıl etkilediğini, kuruluğa ya da tahrişe neden olup olmadığını açıklamaya çalışmışlar.
şurada farelerde farklı üzüm çekirdeği özütlerinin kıl uzamasını hızlandırmasıyla ilgili bir çalışma var: (o kirpik ürününde bu çekirdekler var mı?
www.eeose.com

şurada da yine hücre seviyesinde kıl köklerinin güçlenmesiyle ilgili çalışmışlar. bence hayvanlarda başarıya ulaşsalar hiç durmaz yayınlarlardı, demek ki başaramamışlar:
www.eeose.com
  • shubulubapshubaptishaluva  (13.05.14 12:09:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.