[]

Profesöre kitap hediyesi

Merhaba,

Yurtdışında bir okulda yabancı bir hocanın asistanlığını yapıyorum ve çok yakın bir ilişkimiz var. Kendisi bana çok yardımcı oldu ve yol gösterdi. Ayrılmadan önce anlamlı bir hediye vermek istiyorum. Okumayı çok seven bir insan ve edebiyata da çok ilgili. Orhan Pamuk'un bir kitabını almayı düşünüyorum, sizce hangi kitabı uygun olur? Tabi İngilizce'ye çevrilmiş bir kitabı olması lazım.

Başka hediye önerilerinizi de duymak isterim. Çok teşekkürler.

 
bence beyaz kale, hem kısa okuması kolay hem hikaye güzel. hem de diğer kitapları danki türkçede daha anlamlı gibime geliyo cümleleri düşününce.


  • mula  (12.05.14 18:19:26) 
benim adım kırmızı veya kara kitap bence.


  • mutlusismankedi2015  (12.05.14 18:37:49) 
Orhan pamuk çok duyuldu başka Türk yazarların ingilizce kitaplarından seçsen mesela.
onu nerdeyse herkes biliyor, hem tanıtmış olursun, hem de ilginç olur.
Var mı bulabilir misin bilmem ama orhan pamuktansa yaşar kemal, aziz nesin (ki aziz nesin çevirisi vardır eminim) daha hoş olabilir.
  • nymphe  (12.05.14 19:14:57) 
bu duyurunuz bana da iyi oldu, benzer durumdaydım.
şu belki yardım eder:
www.goodreads.com

saatleri ayarlama enstitüsü varmış :)
  • puc  (12.05.14 20:01:46 ~ 20:03:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.