[]

siyah nokta çıkarmak için kullanılan alet ?

akne ya da siyah noktaları çıkarmak için kullanılan demir çubuk nereden bulabilirim ?

internette blachead remover, removal tool, extractor gibi isimler var. tam ismi nedir bu ürünün ?


 
tükenmez kalemde iş görür aleti bilmiyorum ama


  • basond  (12.05.14 12:53:09) 
@basond, tükenmez kalemle nasıl başarılır ki ?

@minik donut canavarı, tel toka bunlardan mı ?

1.bp.blogspot.com
  • discopolice  (12.05.14 13:00:29) 
tükenmez kalemin ucunu bu şekilde kapalı iken
prntscr.com

siyah noktanın üzerine bastır tam denk getir ama bu şekilde siyah nokta çıkacaktır.
  • basond  (12.05.14 13:06:45) 
ben tel toka denemiştim işe yaramamıştı.

sonra bi milyoncu tarzı yerler var ya orada buldum. o tür dükkanların bayan makyaj süngeri, törpü gibi şeyler satılan yerlerine iyice bak, made in china tırnak makası vs. set şeklinde çok ucuza almıştım.

ulaşma imkanın varsa avon katoloğunda da görmüştüm.
static.avon.com.tr

edit: bu aletle ilgili bir deneyimlediğim kadarıyla bir bilgi vereyim; geniş tarafı daha rahat çıkartıyor siyah noktayı. zaten alttaki resimde göstermiş blackhead için diye. işte o ucu yoksa alma bence. diğer sadece tel gibi olan kısım pek işe yaramıyor tel toka gibi çok canda yakıyor.
shop.avon.com
  • yue  (12.05.14 13:12:13 ~ 13:22:44) 
watsons dan aldım 2 lira. ama pek işe yaramıyor elle sıkmak daha iyi.


  • mr fusion  (12.05.14 14:23:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.