[]

ders çalışmaya başlayamıyorum

finallere 10 günden az kaldı ama bir türlü ders çalışmaya başlayamıyorum. 2 . vizelerden sonra bıraktım çalışmayı ve kitap yüzü açmadım. Şimdi finaller geldi çattı. bugün çalışırım yarın çalışırım derken baya zaman geçti. yarından itibaren başlamak istiyorum. kendimi nasıl motive edebilirim acaba?




 
ders çalışmaya başlayarak :)

şaka bir yana, gözlerini kapat ve sınavdan kaldığını hayal et. daha sonra gelişecek olayları da güzelce canlandır.

eğer bu seni motive etmiyorsa zaten çalışmazsın keyfine bak film dizi izle falan.
  • vendorth  (12.05.14 00:02:07) 
benim bildiğim, o masaya ders çalışmak için oturtacak güçte bir motivasyon kaynağı yok tek çözüm her şeyi bir kenara atıp o masanın başına oturmak ve çalışmak.
(bkz: hocanın öğüdü çok hiç biri kendinde yok)

  • zebragibi  (12.05.14 00:04:02 ~ 00:06:54) 
yarın ''pazartesi'' ! birçok şey gibi çalışmaya başlamak için de harika bi gün!!
Hatta bak saat 12yi geçmiş şimdiden bi bakmak lazım derslere ne var ne yok hangisine yüklenelim nerden çalışalım diye.
Hadi kolay gelsin
  • megalomaniac  (12.05.14 00:10:38) 
senin on günün var benim on saat sonra sınavım var hala başlayamadım... haline şükret.


  • kuzey li  (12.05.14 00:12:05) 
siktir et çalışma. ya okuluna kalırsın. dışarısı 30 dereceyken finale girmek çok eylenceli. olmadı okulu uzatırsın. komşu teyzeye okul uzadı demek de çok eğlenceli. (divit mode off)

mesajı verebildim umarım.
  • sparkle kiddle  (12.05.14 00:12:09) 
o üniyi bitiremezsen askerde neler yapacaklarını anlatıyım mı?


  • ykyt  (12.05.14 00:14:54) 
vendorth'a katılıyorum, kalırsan tekrar almak zorunda oluşundan tut aile bazında yaratacağı sıkıntılara kadar bütün kötü ihtimalleri uzuun uzun düşün şimdi.

ayrıca bunca yılın zamanöldürücüsüyüm, evde durursan olmaz o iş.

sabah kalk kitabını defterini yarayacak her şeyini al, mümkünse tanıdık kimsenin olmadığı (ankara'da milli kütüphane olur, istanbul'da salt falan olur) bir kütüphaneye git.
yanına mümkünse akıllı telefon bile alma. etrafta haldır huldur çalışanları görünce bir şekilde motive oluyorsun.
  • denizin kulleri  (12.05.14 01:31:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.