[]

mp3 player :ses kalitesi + kullanım süresi

öncelikle : ewet aradım araştırdım lakin zamanımıza ait (generation meselesiyeni modeller falan) ve yeterli bilgi bulamadım,

denklemin ana değişkenleri sorudaki gibi, ses kalitesi ve kullanım süresi uzunluğu birincil öncelikli olarak mp3 player aramakdayım,
fiyat , ergonomi, kullanım kolaylığı, radyo , mp4( tabi uygun olduğunuzu düşündüğünüz özellikleride ekliyebilirsiniz) falan gibide değişik ikincil değişkenleri göz önüne alırsak bu denklemi hangi markanın hangi modeliyle çözeriz ?

 
(bkz: iriver)
(bkz: iriver t60)

t60 modeli duyduğumua göre üretimden kalkmış ama her halükarda birebir kullanan biri olarak iriver markasını tavsiye ederim.. Radyosunun inanılmaz netliği, ses kalitesi, pili koklaması(içmiyor resmen kokluyor) harika özellikleri.. Tek handikapı yanında gelen kulaklık biraz dandirik.. Birde türkiye desteği yok.. Lakin bu durum benim için bir sorun teşkil etmedi.. 1 sene oluyor alalı, hala canavar gibi maşallah.. sennheiser ya da creative kulak içi kulaklıklarla mp3 playerdan maksimum randıman alırsınız..
  • joehigashi  (09.06.09 11:03:52 ~ 11:10:58) 
mevzu ses kalitesi ise mutlaka cowon markasını değerlendir.


  • in vito veritas  (09.06.09 11:26:09 ~ 11:26:43) 
ipod, sony, creative, samsung'un çeşitli modellerini senelerce kullandım ve hem ses kalitesi olarak, hem de şarjının dayanıklılığı olarak en memnun kaldığım alet "samsung u3"tür.

kendisi 70-80 lira. radyolu modelleri 120ye kadar çıkabiliyor. düşünün ipod nano'mu kullanmıyorum bunu kullanıyorum. o derece.
  • cro magnon  (09.06.09 12:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.