[]

içinde titanyum dioksit olan şekerler vs - sağlık açısından tehlike endişe?

bim'in buono badem şekerleri var beyaz, içi çikolata kaplı. buradan çoğunuz bilir diye tahmin ediyorum. işte bu merette titanyum dioksit varmış. ismini aratınca ciddi ve korkunç şeyler okudum. birkaç kez yedim ben bunu, bugün yerken de araştırmak aklıma geldi. dna'yı değiştirir, sindirilemez, vücutta kalır gibi iddialar gördükçe pişman oldum yediğime. çok az araştırma yapılmış ama yasal ve bilmeden giriyor midemize bu şekilde işte.

bu meret hakkında bilgisi olan ve endişelenmeme gerek var mı yok mu cevaplandırabilecek arkadaşlar var mıdır


 
ilaçların dışındaki beyaz tabaka neden yapılıyor sanıyorsun? çoğu hapta yazar enklendirici titanyum dioksit diye. buono şekerden çok önce yeterince titanyum dioksit yedin sen.


  • Lim5  (11.05.14 19:42:32) 
titanyum dioksit hakkinda ne okudunuz bilmiyorum ama inanilmaz derecede yaygin bir ek maddesi. beyaz olan her seyin yuzde 82.38'inde vardir. kusuratli salladim.

henuz herhangi bir yan etkisi de gosterilmis degil.

fakat kozmetikte ve solundugunda kanserojen olabilir diye bir rapor var hakkinda. Bu yuzden avrupa'da kisitlamalar cok. Ama ayni seyi salisilik aside de yaptiklarindan ne kadar baglar renklendirici titanyum dioksiti bilemiyorum.

titanyum dioksit sindirilemez pek dogru. e zaten bu yuzden de atilir hemen. ama eser miktarda kana gecende normalde bobreklerde suzulerek atilir. cok yaygin ve gayet eski bir madde oldugu icin ben hakkinda cok bilinmeyen seyler oldugunu sanmiyorum.
  • gel gel sarisinim sag yap gel  (11.05.14 20:07:50) 
su serptiniz doğrusu. şimdi büyük bir keyifle bat for lashes'ın two suns albümünü dinleyebilirim, size de öneririm! pişman olursanız kafama titanyum dioksitli badem şekeri fırlatırsınız artık.


  • volkatina  (11.05.14 20:15:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.