[]

Burs için: Karşılaştığınız Zorluğu/Başarıyı Anlatınız

İşte ve bunlarla başa çıkmak için neler yaptınız..diye devam eden bu ve bunun gibi sorularda önemli olan nedir? Daha önce cevapladıysanız nelerden bahsetmeyi tercih ettiniz? Akademik başarı/sosyal-ekonomik sıkıntılar/hastalık vs.

Samimi bir dille mi yazılmalı? Amerika'da lisans başvuruları için öyle yazdırıyorlardı ancak şimdi söz konusu yurt dışında burslu staj. O yüzden emin olamadım.


 
spelling mistake asla ve kat'a olmamalı.

it's, I've gibi kısaltmalar asla ve kat'a olmamalı.

argo ve günlük kullanım dili kullanılmamalı. misal bissürü diyceksen, tons of dememelisin.

hayatındaki en zor durumu ve o zor durumdan nası yırttığını iyi düşün. ama çarpıcı bi hikâyen olsun. yumurta kapıya gelene kadar çalışmadım, bi gece tosdum, kıl payı geçtim gibi şeyler olmasın mesela.

yazmış olannar daha dişe tokanır tavsiyelerde bulunur şimdi. onnar gelene kadar top çeviriyom ben burda.
  • compadrito  (11.05.14 18:05:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.