[]

okuduğunuz kitap sıktığında ne yapıyorsunuz?

Kitabın yarısına geldim ama fıtık oldum. Devam edip etmemekte kararsız kaldım. Bitirmeye çalışsam kalp krizinden gidebilirim. O derece sıkıcı kitap. Yarım bıraksam da içimde ukte kalacak bitiremedim diye. Aynı durumda siz ne yapıyorsunuz? Sebat edip devam mı ediyorsunuz yoksa vakit kaybetmeden başka kitaba mı geçiyorsunuz? Yoksa kitabı baştan okumak mı gerek?




 
bırakıyorum.


  • baldur  (10.05.14 23:59:15) 
Devam etmeye calisiyorum ben, ikiser ucer atlayarak okuyorum bazen ahaha.

Zaten sonra atladigim sayfalari bilmedigim icin karisiyor, geri donup atladigim sayfalarla beraber yine okuyorum. Kucuk heyecanlar
  • Idonthaveausername  (11.05.14 00:00:57 ~ 00:03:10) 
3-4 kitabi ayni anda okuyorum. kitap bayinca digerine geciyorum. hepsi bitiyor.


  • she was my baby  (11.05.14 00:01:18) 
daha sonraya bırakıyorum. bazı kitaplar ağır oluyor yahut teması o anki ruh halime uymuyor, daha sonra bir şans daha veriyorum genelde.


  • lafıolmaz  (11.05.14 00:01:43) 
ben bırakmam. illa çok sıktıysa başka bi kitap okurum sonra da kalanını bitiririm de bunu da yapmam pek. hangi kitapmış acaba merak ettim.


  • tepedeki psychedelic adam  (11.05.14 00:03:32) 
o kitabın içinde bulunduğun ruh halıne gelene kadar köşeye alıyorum, tabi yazar ve kitap iyi fakat ağır ilerlediğinde yada çok neşeli olduğunda bunu yapıyorum yazar direk kötü yazdığı için okumaktan sıkılıyorsam "seni yazan elin tuttuğu kalemi" sevmediğim birisine hediye ediyorum.


  • exodia  (11.05.14 00:04:22) 
Bırakmak gibi bir seçenek yok bende. Sıksa da bitecek. Tam tersine, sıktıysa yarıda bırakma ihtimalini ortadan kaldırmak için bir an önce okuyup bitirmeye bakarım.


  • hiko seijuro  (11.05.14 01:07:22 ~ 01:07:52) 
sebat ediyorum. uzunca bir süre sebat ediyorum. çok uzunca bir süre...

6 ayda bitirdiğim kitaplar oldu diyeyim, sen anla.
  • devilred  (11.05.14 01:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.