[]

erken-gec boşalma

ıyı akşamlar...

benım erken bosalma problemım var. hem de bayagı erken neredeyse 1 dakıkayı gecmeyen...ben de gerek buradan gerek cevremdem ısıttıklerımden yola cıkarak...bır adet antıdepresan ıkı tane de bıra attıktan sonra ılıskıye gırdım...

yalnız bu seferde bosalamadım bayagı bır efor sarfettık...

bunun orta yolu var mıdır? varsa nedır?

 
boşver oğlum bak en azından sevişiyorsun sevişemeyen gençleri düşün.


  • fransızkalanadam  (10.05.14 22:19:00) 
masturbasyon yaparken hemen boşalmaya odaklanma, hatta tam boşalacakken bir dur.
stresliysen bunun sebeplerini araştır ve üstesinden gelmeye çalış.
performans kaygın varsa bunu partnerinle konuş ve bu konuda kendini rahatlat
sağlıklı beslen spor yap vs.
biyolojik bir problemin varsa doktorunla görüş.
  • m7rv7  (10.05.14 22:19:22) 
bir el değsin her şeyi çözsün istiyorsan boşuna bekliyorsun. erken boşalacaksın yapacak bir şey yok, zamanla kendini kontrol edebilmeyi öğreneceksin ama daha çok sevişmen lazım. yani tek yolu daha çok sevişmekten geçiyor.

bir de iki tane antidepresana gerek yok, seni etkileyebilecek oranda alkol tükettiğin vakit normalden daha geç boşalma ihtimalin yüksek zaten, yani çakır keyif olana kadar diyebiliriz buna. araya antidepresan vb. sokarsan bu seferde sertleşme ve isteksizlik problemi yaşarsın o da baya kötü emin ol.
  • bosver nicki  (10.05.14 22:21:10) 
aşırı hassas kondomları bir dene. bir garipler onlar. ama bu hap bira ilişkisi ne kadar sağlıklı bilmiyorum.


  • nodrap  (10.05.14 22:23:45) 
bir de evet @c1b2k3 ün dediği gibi doğru pozisyonu bul.


  • bosver nicki  (10.05.14 22:25:10) 
hep o sürede gelirsen çok erken.

ama medikal destek alarak boşalmayı geciktirmek mantıklı değil. seviştiğin insanla elele vererek bu sorunu aşabilirsin. eğer açık denizde ayağın yere değmediğinde panik yaparsan boğulma riskin çok artar. ama yüzdükçe bu fobiyi aşarsın. takma kafana. zamanla geçer.
  • yirmisantim  (10.05.14 22:26:56) 
Alkolün kesinlikle faydası var. ayrıca kendin için uygun pozisyonu bulman yeterli değil zira bu kızarkadaşın için de önemli. Bir de eğer yalnız kaçamakların varsa bunları kesmen veya azaltman gerekir. Hiç biri çözüm değilse, geceyi biraz daha uzatıp ikinci boşalmanın geç oluşu sayesinde durumu toparlayabilirsin.


  • Kenboi  (10.05.14 23:13:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.