[]

ales ve anahtar sorunu

normalde sınavlara annemle gidip arabanın anahtarını ona bırakırdım. fakat babam hasta olduğu için annemde ona baktığı için benle gelemeyecek.

tek başıma gidicem. arabaylada gitmem lazım. sınav sonrası işim var.

bu beyinsizler neden anahtarı kabul etmiyor sınava? Arabanın anahtarıda teslim edilcek bir anahtar değil. Güvenebilirmiyim? ben anahtarı nereye bırakacam? Yetkili varmıdır?

 
Ayakkabına soksan olur mu acaba?


  • tuborg yesili  (10.05.14 22:11:44) 
büyük anahtar olmaz.


  • false pretension  (10.05.14 22:12:38) 
Ben de göbek piercingimle girip giremeyeceğim konusunda kararsızım. Eğer ankarada giriyorsan sınava genelde emanetçiler oluyor güvenebilirsen onlara bırak. Yetkililer kabul etmiyor güvenliğe vs bırakamıyosun.


  • tuborg yesili  (10.05.14 22:16:37 ~ 22:18:02) 
abi kafaya göre alınmış bir karar değil. bu ülkede içine alıcı verici yerleştirilmiş bozuk para bulundu sınava girenlerde, şebeke çökertildi böyle. paranın içine koyuyorsa immobilizer'ın içine tillahını koyar adam. kural bu. yapılması gereken, her adamdan 50 lira almasını bilen ösym'nin okullara şahsa özel kilitli özel eşya kutusu koyması. ama onu yapmayıp şaklaban ediyorlar milleti.

anahtarla git. orada emanet edeceğin bir yer bulursun. olmadı polise emanet edersin.

ya da otobüsle git.
  • yirmisantim  (10.05.14 22:37:16) 
ben ekstra bir soru sorsam, kapıda x-ray olmuyor değil mi? polis elindeki o aletle arayacak sadece. Benim de benzer sorunum var(yalnız yaşıyorum, ev anahtarı) ayakkabıma vs koysam olur mu merak ediyorum. Ama Xray varsa o bile öter belki.


  • rodriguez2  (10.05.14 23:16:31) 
valla şans işi. ben bu sene mezun olmadan ygs'ye bir daha gireyim dedim. gittim. üzerinde bir şey var mı dedi, yok dedim ve geçtim.


  • 1 saat bende 50 dolar  (10.05.14 23:34:28) 
x-ray yok. ben tek yaşadığım zamanlarda ev anahtarımı ayakkabıma koyup girdim sınavlara. sıkıntı olmaz.


  • yirmisantim  (10.05.14 23:59:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.