[]

boşa çıkan buzdolabı / Set üstü ocak

soru olarak açtım çünkü önce soracağım. çalışır durumda fakat yaşlı olması hasebiyle korkutan bir buzdolabı var ve yinelenmek isteniyor. bir de unutkan kullanıcıları olması nedeniyle süper çalışmasına ver tertemiz olmasına rağmen yenilenmek istenen bir ocak var. onlar boşa gitsin istemiyorum. nerede nasıl satılmalı? en kötü ihtiyacı olan birine verilmeli ama nasıl?

hepsiburada'ya falan koymalı mı? duyurudan ilgilenen çıkar belki de bu vesileylen. şehir detay falan veririm o zaman.


 
ikinci el'e sat. olmadı birazdan belki sana bir öğrenci ben almak istiyorum diye yazar. şehir belirtmende fayda var.


  • neo  (10.05.14 21:57:24) 
Üniversiteler için dönemin sonuna yaklaşıyoruz ve yurttan çıkacak birçok öğrenci ev ve doğal olarak eşya arayışına girecektir.

Uygun bir ücret karşılığı duyuru aracılığıyla satabilirsiniz bu eşyaları ve her iki tarafın da gönlü olur böylece :)
  • an engineer  (10.05.14 21:59:29) 
www.facebook.com okulların alım-satım sayfalarına girip şansınızı deneyebilirsiniz


  • iste o kavunici balik  (10.05.14 22:04:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.