[]

amerika'da oyunculuk okuluna gitme imkani olsa gider misiniz?

farzedelim ki para, calisma izni vs problemleri yok. farkettim ki herkes unlu herkes oyuncu olmak istiyor ama kimse -etrafimdaki kimse en azindan- hayallerine ulasmak icin hic bir sey yapmiyor. Boyle bir firsat olsa okulu kariyeri her seyi bir kenara birakip oyunculuk okuluna gider misiniz?

Rekabetin cok anormal oldugunu tahmin ediyorum ama caliskan, iyi gorunumlu biri azicik da yetenekle birlikte duzgun kontaklar kurarsa bence bir yerlere gelebilir. Biraz da sans isi tabi.

Turkiye'de tiyatro okuyan biri tembel olmayan biri bu sektorde her turlu bir yerlere gelir demisti simdi de bir dizide oynuyor sanirim o ama amerika'da rekabet 1000 kat daha fazladir tabi.

 
Giderdim ya, eğer dediğin gibi para-çalışma izni gibi problemler olmasaydı.
los angelesta okurken oyunculuk dersi de almıştım okulda, çok eğlenceliydi. ama dediğin gibi rekabet çok.

  • innerbliss  (10.05.14 21:54:53) 
valla ciddi ciddi dusunuyorum ya. senelerdir her hafta her ay her sene kendine farkli bir bolum,meslek,kariyer bulan bir insan olarak bunu profesyonel olarak yapmayi dusunuyorum ahaha.

tabi bir yerlere gelemezsen boku bokuna senelerini harcamis olursun bayagi riskli bir durum.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (11.05.14 08:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.