[]

Tablet Seçiyoruz ?

12 yaşında bir kuzenim var,doğum günü hediyesini kendisi seçmiş bile. Ailesine "bana tablet alın" demiş. Teyzem de bana sordu ne alalım diye,ben de size soruyorum. Bütçe en fazla 350 lira,oyun oynamak en büyük amaç,2. planda ise ders çalışmak bahanesi altında yatan video izlemek,bir şeyler okumak falan var. Neler önerirsiniz?




 
kindle alıp tüm hayallerini suya düşürün çocuğun. kitap okusun köftehor.

bence amaç oyun oynamaksa çocuğa tablet almak çok saçma. ne oyunu oynayabiliyor ki? 2. el play station bile daha mantıklı. aileye bunu anlatmak gerek.
  • ykyt  (10.05.14 20:07:47) 
Ailesine bunu anlatıyorum ama oyun konsolu almaktansa tableti daha makul görüyorlar. Çok fazla da karışmak istemiyorum şimdi aile işlerine.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (10.05.14 20:17:01) 
valla bende asus memopad hd7 var 8gb'lık (hediye gelmişti), oyun oynatmıyor değil ama yüksek grafik isteyen oyunları çok akıcı oynatmayabilir. ama kesinlikle sizin bütçe limitlerinizde bir tablet... 4 çekirdek, 1gb ram, 1280x800 ekran bir cihaz...


  • mortar  (10.05.14 20:28:37) 
exper alma, ben 250 liraya kardeşime oyalansın diye almıştım şarjı 1 saat gitmiyor, sadece sözlük olarak kullanmasına rağmen.


  • wishmaythşngs  (10.05.14 20:32:07) 
asus memopad veya galaxy tab3


  • partizan  (10.05.14 21:24:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.