[]

4.levent, emniyet evler civarı uydunet.

Var mıdır kullanan? ve memnun olan. Zira uydunet zımbırtısı için aşırı bir lokasyon hassasiyeti var imiş. Tarifeler hiç fena değil, telefon zorunluluğu olmaması ve HD tv ilavesi gibi detaylar avantaj, ama hergün zırt pırt kopan bir internet oldukça sinir bozucu olabilir.




 
Ben yaklasik iki sene celiktepede oturdum, burada hep uydunet kullandim ama oyle ttnetteki abukluklar kadar sorun yasamadim. ( bu arada bir senedir de uskudardayim ve ttnetin allah belasini versin)

Muhtemelen cok fazla etrafimizda uydunet kullanan olmadigindan baglanti ile alakali fazla sorun olmadi, olunca da bir telefonla halledilen cinsten sorunlar oluyordu. Bir de bir kere interneti keatiler, borctan dolayi dediler odemek icin fatura merkezine gittim ve sadece 3.48 lira borcumuz varmis ( ne icin faturalandirdilar bu parayi bilemiyorum_), arada bu tur bir abukluk da yasamadik degil.
  • sakabilmemneyi  (10.05.14 19:52:33) 
Başvurumu yaptım 10Mbit 50 GB AKn. Bi sorun olursa söz, ilk küfürümü buraya yazacam.


  • denemebirikiüç  (10.05.14 22:15:25) 
emniyetevlerdeyim. uydunet kullanıyorum. 2yıl taahhütlü almıştım teledünya ile birlikte. hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.


  • liriamer  (10.05.14 22:17:47) 
Arsiv olsun diye not duseyim.

Modem ara ara resetlemeden calismaya devam etmiyor. Ve bir kac haftada bir de altyapi ile ilgili kesinti oluyor.
Bu civarda apartmanlarin ve altyapinin cok eski ve sorunlu olmasinin faturasini uydunete kesmek biraz haksizlik olur.
Son actigim ariza kaydi, apartman merdiven isiklari icin kullanilan tesisatin yamulmasi nedeniyle olusmus. kapis.
  • denemebirikiüç  (26.10.14 11:44:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.