[]

iskandinavya turu yapan var mı? yapılır mı?

geçen yaz interrail yapmıştım avrupada. bu yaz amerika hayallerim vardı ancak bilet fiyatları uçuk olduğundan rotayı yine avrupaya çevirdim. iskandinavya turu yapayım diyorum. sizce nasıl olur.

temmuz sonu - ağustos başı şeklinde 15-16 gün falan sürer. tek başıma yapacağım. tavsiye eder misiniz? yoksa boşver orayı şuraya git dediğiniz yer var mı?


 
iskandinavyada amerika biletine harcayacağınız kadar geçinmeye harcayabilirsiniz. aşırı pahalı oralar.

onun yerine biraz daha baltık ülkelerine gidebilirsiniz. estonya, litvanya vs.

ryanair biletlerine bakabilirsiniz.
  • goldentitan  (10.05.14 16:57:27) 
Trans sibirya ekspresi der cekilirim kenari.


  • brkylmz  (10.05.14 17:06:56) 
Iskandinavya'nin cok pahali oldugunu dusunerek polonya, litvanya, letonya, estonya turu diyorum. Yine 15 gunde halledilir, yari fiyatina gelir.


  • kegums  (10.05.14 18:56:40) 
tam o mevsim stockholme gitmiştim finlandiyaya filan gidelim dedik hakketen bişey yok gidip napacaksın dediler :D estonyaya gittik onun yerine. sevmiştim ben.
ben müzeydi kütüphaneydi doğaydı göldü seviyorum gezdim, şehir de gezdim ama 15 gün biletler, kalmalar, yemekler çok pahalıya gelir. bi italya-fransa-belçika-hollanda hattı ya da bratislava-prag-viyana gibi değil ne gezilecek yer bakımındn ne ücret bakımından. uçsuz bucaksız göl orman sarışın kızlar bi mcdonalds menüsü 65 kron bu.

  • niye ama  (10.05.14 20:01:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.