[]

gözde patlayan kolonya

bir arkadaşımın gözünde kolonya patladı. acile götürdük, bandaj falan yaptı. retinada çizik varmış. epital tabaka falan erimiş. bizi eve gönderdi. yarın gelin dedi. acil bir şey var mıdır? iyi bir doktora görünmekte fayda var mı? çok acil. teşekkürler




 
fayda var tabi ki, goz doktoruna da gidin bence, hem de hemen.


  • ermanen  (08.06.09 22:02:14) 
gidebeleceğiniz üniversite hastanesi varsa gidin, en azından göz asistanına gösterebilirsiniz.


  • jagielski  (08.06.09 22:05:22) 
Öncelikle korkmayın benzerini ben de yaşadım. Yarın hemen iyi bir göz doktoruna gidip muayene olsun, büyük ihtimalle göz damlası+merhem verecek ve göz bandı takacak bir süre( 1 hafta kadar). Ayrıca ben birkaç gün üstüste muayeneye gitmiştim, ilaçların fayda edip etmediğini görmek için sanırım. Yani takip etmeniz lazım, bi de ne yazık ki ilk 4 gün kadar bayağı acımıştı :((


  • cy7  (08.06.09 22:21:03) 
kolonya patladıyı cam şişe göz hizasında tuzbuz oldu diye anladım ben.

eğer acilde göze büyüteç ile bakıp cam kalmadığını söylediler ise retina çiziği bir haftada iyileşir.

benim gözümde gözlük patladı. kafayı atarken çıkarmayı unutmuşum :) iki hafta sonra göz doktoruma gittiğimde gözümden mikroskobik cam parçaları çıkarttı adam. üstelik hiçbir şikayetim yoktu. sadece yedek gözlüğümden sıkılmıştım.
  • trocero  (08.06.09 23:04:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.