[]

ttnet net limitsiz bana son fatura 73 tl geldi sizlerde ne kadar?

ttnet net limitsiz bana son fatura 73 tl geldi sizlerde ne kadar?

daha önce 55 tle geliyordu şimdi 73 tl geldi oha dedim 18 tl çok fazla zam 73 tl düz hesap 100 desen asgari ücret 800 tl yani net asgari ücretin neredeyse 8 de 1 i en yavaş en köhne her yağmur yağdığında iptal olan en sikik net tc de ama dünyada en pahalı net de bizde tıpkı 200 ülke içinde en pahalı benzine domalınması gibi insanlar aziz yıldırım için yürürler ama en pahalı nete en pahalı benzine yürümezler netten yaptığım araştırmada bu bilgilere ulaştım ama yinede sizlere de sorayım dedim sizlerde de 73 tl mi?

Bu sabah itibariyle evime ttnetten bilgilendirme zarfı geldi. 01.01.2014 ... Standart. Superonline'da anlamsız bir şekilde faturamda 20 TL'lik bir indirim yapmış ... Standart. abone oldugumzda 55 idi şimdi 67 .... Eve gelen bildirim zarfını okudum ve 73 Tl yaptık deyince içimden teşekkür ettim sonra çöpe attım.

1 Ara 2012 - Ttnet toplamda 80,73 lira, superonline fiber 59 lira elbette ... baya güzelmiş zaten ttnet 8mb kadar hız limitsiz 70 tl oldu :) Yakında 100de olur :)bu gidişle. ... Ben,Doping 8mbps limitsiz kullanıyorum,ayda 55tl. ödüyorum,Nisan ...

forum.donanimhaber.com

 
Bunun daha ucuzu yok mu ttnet aboneliğimi iptal ettirsem daha ucuz net yok mu?


  • batmanvegordon  (10.05.14 00:41:25) 
64 lira idi eskiden. 2014 yılına girince 67 lira oldu bizim fatura.
hız 20 mbit. 100 gb kota dolunca 3 mbit'e düşüyor. ay sonuna kadar bu hızla devam ediyor...

niye 63 yapmışlar anlamadım. aptal yerine koyuyorlar milleti...
  • kisa bisey olsun istemistim  (10.05.14 00:59:19 ~ 01:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.