[]

californication dizisinde son durum ne?

la ben en son geçen sezonun başında bıraktım bu diziyi iyice boka sarmıştı çünkü 5'in sonunda. en son bi kız bunu ilaçlıyodu öyle hatırlıyorum finalinde. 6 sezon ne oldu? hala bok gibi mi? ayrıca niye bu kadar sıçtılar ya çok güzeldi vallahi :( 7'ye devam ediyim mi napıyım :( çok sıkılıyom.

olayları da özetlerseniz çok sevinirim.


 
bok gibi olmasinin sebebi zaten o tip hayatin 6 sezon sonra icinde yasaniz da bok gibi olmasi. adamin hali de o yuzden bok gibi. bok gibi bir diziyle bok gibi bir yasamin hikayesini anlatiyorlar :)

yeni sezon'da hank uslanicam artik ssksi olan bi is bulucam dedi, tv'de dizi yazarligi isine girdi. ortam looser ve ergen kayniyo ama millet yine birbirini sikiyo. runkle musteri bulucam diye gotunu yirtiyo felan.

ha bi de soylemeyi unuttum, hank'in baskasindan bi oglu varmis, 15-16 yaslarinda sanirsam, looserin onde gideni. kiz yok ortalarda yalniz, bi yere mi gitmisti o?
  • tasa oturma soguk ceker  (09.05.14 21:21:29) 
hayatta izlediğim en sikko ama kendini en çok izleten dizidir heralde.

hala da izletiyor bir şekilde kendini. izlediğine çok da sinir olmazsın açıkçası. hala aynı seviyede devam ediyor. umarım sevimsizlik abidesi becca geri dönmez. :/
  • c1b2k3  (09.05.14 21:34:58) 
kızı evropa'da, geziyor.


  • marido  (09.05.14 21:38:48) 
karen'e nooldu?


  • eclskn  (09.05.14 21:45:09) 
Karenla araları hala aynı hank kovalıyor bu kaçıyor. Tam karen yelkenleri suya indirip aradaki buzları ereitirken 7 sezondur olduğu gibi hankin başına sikimsonik bir olay geliyor. bu sezonki olay da başka kadından çocuğu olması olayı.


  • akeara  (09.05.14 22:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.