[]

Bilinçaltı / İngilizce

Bir fırsat sitesinde uygun fiyata bir paket gördüm: 10 paket Bilinçaltına İngilizce Subliminal Perception System + 3 yıl sınırsız destek (5 Uyku Modu + 5 Bilinçaltı Gündüz modu + 200 derslik mp3 + 1000 kelimelik İngilizce-Türkçe kelime listesi) - Bilinçaltı NLP sistemi ile ezberlemeden öğrenme - Brain Waves sistemi sayesinde akıcı konuşma becerisi geliştirme vs. vs.

Deneyen var mı bu uygulamayı.. Merak ediyorum bir yandan da işe yaramıyorsa boşuna para vermek istemiyorum..

Sonucunda mükemmel bir ingilizce beklentim yok ama en azından temel bazı konuların yerleşmesine yardımcı oluyor mudur?

Teşekkürler..

 
bana zayıflama ilaçları gibi geliyor :)

bir şey gerçek olmak için çok iyiyse, genellikle gerçek olmak için çok iyidir.
  • vendorth  (09.05.14 19:43:58) 
Çok pahalı bişeyse gerek yok ancak onun yerine bbc podcastlerini sırayla akıllı telefonunuza koyup açabilirsiniz.

Bu arada bu bilinçaltı olaylarıyla ilgili bilimsel makaleler paylaşırdım ama zayıflama ilacıyla kıyaslandıktan sonra vazgeçtim.
  • acukali ekmek  (09.05.14 19:46:44) 
@acukali ekmek makaleleri okumak isterim.

şu anda inanmasam da böyle bir şeyin olabileceğine, bilime saygım sonsuz. mantıklı makaleler fikrimi değiştirebilir.
  • vendorth  (09.05.14 19:49:13) 
bu kadar yuklemeyle kung-fu bile ogrenilir, ya da ogrenilmesi kolaylasir gibi geliyor ama bu algiya yonelik bir pazarlama stratejisi de olabilir.

bilincaltiyla ilgili makaleleri ben de merak ettim :)
  • tasa oturma soguk ceker  (09.05.14 19:56:56) 
bu işi bilen biri büyük ihtimalle "bilinçdışı" terimini kullanırdı. Bilinçaltı daha yanlış izlenim veren bir sözcük olarak görülüyor. Ama satış amaçlı o kullanılmış olabilir.
NLP bildiğim kadarıyla işe yarar bilimsel bir şey aslında ama kişisel gelişim kitaplarındaki basitlikte yaklaşıyorlarsa o değil işte.

Ben inanmıyorum bu tür şeylere.
  • rodriguez2  (09.05.14 20:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.