[]

43 farklı şirkette çalışmış olmak

çalışırken telefon çaldı, direk konuya girdi iş görüşmesine gelmek istiyormuş, iş görüşmesi için aramış. cv göndermek yok, başvuru yapmak yok neyse cv gönder dedim faks çekti. iyi bir üniversiteden mezun urduca,arapça,ingilizce,almanca biliyor ve tam tamına 43 farklı yerde çalışmış(eksik saymadıysam)
evine yakın olduğu için çalışmak istiyormuş vs.. 40 yaşında bir insan nasıl 43 farklı şirkette çalışabilir onu anlamadım.



 
abi insan farklı işlerde çalışabilir ama 20 yıla 23 şirket değiştirdiyse var bir durumu 6 ayda bir iş değiştirmesi hayra alamet değil.

6 aylık falan bir işiniz varsa geçici süreliğine alalım de, yada sıkışıksanız alın yoksa 6 ay sonra başka bir yeri arayacak ve gidecektir.
  • basond  (09.05.14 17:53:36) 
büyük şirketler daha küçük şirketlerle ortak projeler yürütüyor mesela. her proje için farklı şirketlerle çalışıp onları da mı yazmış ki kalabalık görünsün diye. gerçi çalıştığı yer listesinin bu kadar da uzun olması iyi bişey değil de. bilemedim. sırf bunu öğrenmek için çağırabilirsin bence:)


  • tepedeki psychedelic adam  (09.05.14 17:54:42) 
Dikkat eksikliğinin belirtisi olabilir. Yetenekli biriyse, içindeki cevheri siz ortaya çıkarabilirsiniz.


  • compadrito  (09.05.14 18:23:42) 
Sonra telefon etti. gercekten sirf meraktan çağıracaktim ama telefondaki konuşması beni korkuttu.


  • mr fusion  (09.05.14 20:23:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.